Viktor Frisks markering mot Margaux Dietz – efter separationen

Viktor Frisk

Kärleksryktena har gått heta kring Margaux Dietz och Viktor Frisk.
Men då han gästar Let's dance-aktuella Bathina Philipssons podcast Bathina – en podcast ger han väninnan en känga.
– Vi älskar ju varandra mer, säger han.
503 Service Unavailable

Det var under Let’s dance 2018 som Viktor Frisk och Margaux Dietz träffade varandra för första gången. De båda blev nära vänner från första sekund och inte långt därefter började romansrykten florera vilt då de syntes alltmer frekvent på varandras sociala medier. Men trots många kärleksfulla kommentarer och en och en annan riktig hyllning till varandra har de båda förnekat att de skulle vara något mer än bara vänner.

“En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, har Viktor tidigare skrivit på Instagram.

Inte bättre blev ryktena dock när Margaux avslöjade att hon och exmaken Jacob Liebermann, 34, valt att gå skilda vägar.

Relationen till Jacob

En av dem som funnits med och stöttat under separationen är Viktor Frisk som Margaux nyligen åkte på ett lyxigt retreat tillsammans med. Men i en intervju med Let’s dance-aktuella Bathina Philipsson berättar Viktor om vänskapen med Margaux – och hennes exmake.

– Vi hängde som kompisar allihopa. Det är så härligt att man kan hänga som vänner, man behöver inte vara tillsammans med en tjejkompis bara för att det är en tjej, eller en killkompis för att det är en kille. Man kan faktiskt vara vänner. Folk vill ju bygga upp relationer i sina ögon för att de tycker det är intressant, säger Viktor Frisk om relationen dem tre emellan, i podcasten Bathina – en podcast.

“Älskar varandra mer”

Och för att understryka det starka bandet mellan Viktor själv och Jacob väljer han att utveckla sina känslor kring sin väninnas exmake:

– Jag och Jacob älskar ju varandra mer än jag och Margaux liksom. Jag och Jacob har en extremt fin relation, väldigt fin, säger han innan Bathina bryter in och påtalar elefanten i rummet.

– Han tycker aldrig att du hänger för mycket med Margaux, mamman till hans barn, då?, frågar hon.

Men trots uppbrott och kärleksrykten menar Viktor att det inte är några problem.

Viktor Frisk menar att de alla tre kan umgås tillsammans, och passar också på att dementera romansrykten ännu en gång.

– Nej, absolut inte. Nu är ju inte de ett par så längre, men de hänger ju som vänner, säger han i podden.

FOTO: TT, Tv4

SENASTE NYTT!