Viktor Frisks kryptiska kärleksbesked: ”Träffar någon”

Viktor Frisks nya kärleksbesked

Viktor Frisk ger ett mystiskt svar på kärleksfrågan.
Efter ett år som singel öppnar han dörren för att saker kan komma att förändras framöver.
– Det kanske är så att jag träffar någon, säger han.

Viktor Frisk, 24, är både artist, influencer, författare och föreläsare. Han slog igenom stort när han tillsammans med Samir Badran, 29, startade duon Samir & Viktor. Killarna har producerat hits som Bada nakna, Shuffla och Saxofuckingfon.

Nyligen släppte duon låten Va som mig tillsammans med 1.Cuz och Viktor Frisk släpper även i dagarna sin nya föreläsning ”Dåtid, nutid, framtid”. 

– Den här kommer rikta sig mot mediechefer och marknadschefer runt om i hela Sverige som vill lära sig mer om social medier samt medietrender och framtidsspaningar, berättar artisten när Hänt träffar honom på galamiddagen för Zelmerlöw & Björkman foundation.

Viktor Frisk om att hitta kärleken

Viktor Frisk tycker att det är ett steg i rätt riktning för honom och han känner att han har hittat en bra balans i livet. 

– Just nu fokuserar jag på välmående, hälsa, äta bra, kanske hitta kärleken.

Ännu har han inte träffat den rätta utan är fortfarande singel. Men på frågan om han dejtar någon just nu svarar Viktor undvikande. 

– Det vet jag inte, säger han och skrattar.

– Det kanske är så att jag träffar någon men att träffa någon är en sak, att stöta ihop med någon ibland är en annan sak.

Tidigare romansbeskeden

Viktor Frisk har vid det här laget varit singel ett tag. För drygt ett år sedan avslöjade han på Instagram att han träffade någon.

”Träffar en person som jag hänger med ibland men just nu trivs jag med att ha det så”, skrev han då, men en kort tid därefter var beskedet ett annat:

”Jag är singel. Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon! .

Vi fortsätter med spänning att följa Viktors kärleksresa!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT