TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Viktor Frisks bild med mystiska tjejen väcker frågor

17 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Viktor Frisks bild med mystiska tjejen väcker frågor – efter nya kärleksavslöjandet: ”Älskar dig”
Viktor Frisk har på senaste tiden setts tillbringa en hel del tid med en viss tjej.
Nu blir han konfronterad av sina följare.
"Är det där din flickvän?", skriver de.
Annons
Allt du vill veta om Viktor FriskBrand logo
Allt du vill veta om Viktor Frisk

Sommaren är här och Viktor Frisk, 25, som vid den här tidpunkten på året annars brukar jobba för fullt är just nu med vänner och familj och njuter av ledigheten. I vanliga fall skulle han och kollegan Samir Badran, 30, vara på turné med deras duo Samir & Viktor just nu, men på grund av den pågående pandemin är inte det möjligt. Istället för att stå på scen och höra folk sjunga med till deras låtar som Bada Nakna och Success, har Viktor nu grillkvällar och hoppar från badklippor med vänner. Men det är en vän som hans följare reagerar lite extra på.

Nu konfronterar de honom angående tjejen på bilden.

Tidigare ord om kärlekslivet

När Hänt pratar med artisten i början av juli avslöjar han att kärlekslivet rullar på väldigt bra. Han nämner att det ofta brukar spekuleras kring hans kärleksliv, men att han den här gången faktiskt kan bekräfta att det finns en speciell tjej i hans liv. Då det fortfarande är väldigt nytt vill han inte säga för mycket, men av det han säger att döma ser det väldigt ljust ut.

Annons

– Det känns så bra men jag har lärt mig att man inte ska slänga sig in i någonting förhastat utan jag vill bara ta det så chill det bara går, säger han.

Trots Viktors succékarriär, där han både synts i stora tv-program som Melodifestivalen och Let’s Dance, visste inte hans nya kärlek vem stjärnan var när de matchade på Tinder. Något som Viktor enbart tycker är positivt.

– Det är någon som är långt utanför det jag håller på med. Jag kan säga någonting som är kul, personen visste inte ens vem jag var när vi träffades. Det kändes hur bra som helst!

Vem denna kärlek är är fortfarande okänt, men efter den senaste bilden börjar följare spekulera.

Följare reagerar på nya bilden

Det är när sångaren lägger upp en bild på Instagram som följarna reagerar. Bilden är på honom och tjejen de har sett honom hänga en hel del med på senaste tiden, vilket direkt får de att ställa frågor om deras relation.

“Är ni två ihop?”, skriver en följare.

“Har du flickvän?”, frågar en annan.

Fler kommentarer om hur fina de är tillsammans rullar in, men det är en kommentar som en att reagera lite extra. Det är tjejen på bilden som kommenterar.

“Älskar diiiig”, skriver hon under bilden på de två.

Viktor har fortfarande inte bekräftat deras relation, men att de verkar tycka om varandra kan man iallafall inte säga någonting om.

FOTO: INSTAGRAM, TT

Annons