Viktor Frisks besked efter Samir Badrans sjukdom

Viktor Frisks besked efter Samir Badrans sjukdom

Samir Badrans psykiska hälsa stoppar honom från att turnera med Viktor Frisk.
Nu hyllas Viktor för sitt beslut och starka ord om situationen.
”Respekt till dig, inte många som gjort likadant!”, skriver en följare på Instagram.
Efter tuffa tiden – Samir Badrans ärliga ord om måendet: ”Skit”
Slå på ljud

Viktor Frisk, 25, och Samir Badran, 29, har inte spelat tillsammans på flera månader. För ett drygt år sedan meddelade Samir att han var tvungen att dra i handbromsen på grund av att tempot varit för högt i alldeles för många år.

Sedan dess har han varit med på ett fåtal spelningar, träffat nya kärleken Julia Sundquist, 22, och debuterat som en av programledarna i TV4:s Talang.

I fredags gick den första direktsändningen av programmet av stapeln, och där fick publiken och tittarna se hur Samir chockade flickvännen Julia – han friade till henne!

En av dem som var snabb med att gratulera var vännen Viktor Frisk.

Viktor Frisk om att turnera utan Samir

Men bara timmar efter förlovningen kom Viktor Frisk med ett besked om musiksatsningen Samir & Viktor, trots att Samir arbetat i direktsändning är hans psykiska hälsa fortfarande inte på topp – och duons sedan länge inbokade spelning på en färja var tvungen att ändras.

”En spelning som är bokad sen lång tid tillbaka och istället för att ställa in och göra många besvikna så ställer jag självklart upp. Samir är inte med och behöver vila och återhämta sig”, skriver Viktor i ett inlägg på Instagram.

Huruvida de visste om att Samir inte skulle med är oklart, men Viktor verkar ha tagit det hela med ro och inga sura miner.

Samir Badran sjukskriven

”Samir är tyvärr sjukskriven men jag kommer ändå och kör med er för att inte göra någon besviken såklart! Kommer även köra en liten överraskning på scenen. Hoppas ni nöjer er med mig, självklart ses vi för bilder och autografer efter”, skriver Viktor Frisk på sin Instagram-storie och fortsätter senare:

”Skulle självklart aldrig svika er”, skriver han.

Viktor Frisk ord om Samir Badrans frånvaro

På sin Instagram berättar Viktor om situationen.

 

Viktor Frisk hyllas nu av sina följare på sociala medier och många är imponerade över hur han ställer upp för sina fans och löser problem med ett leende på läpparna.

”Aw många blir säkert glada att du ställer upp på de”, skriver en person.

”Respekt till dig, inte många som gjort likadant!”, tycker en annan.

”Men hur jävla fin är du inte? Ditt hjärta är så stort och det är en ära att få följa dig på din väg”, skriver en tredje.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN