TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Frisk säljer lyxlägenheten – se alla bilder här

16 maj, 2020 
Samir och Viktor
Viktor Frisk har bestämt sig för att flytta.
I ett inlägg på Instagram visar han upp sin lägenhet – som nu ligger ute till försäljning för över sex miljoner kronor.
Annons
Allt du vill veta om Viktor FriskBrand logo
Allt du vill veta om Viktor Frisk

Artisten och Youtube-profilen Viktor Frisk, 25, är en man med många bollar i luften. Han jobbar både med musik, sociala medier och som föreläsare. Viktor utgör den ena halvan av popduon Viktor & Samir, som ligger bakom hits som bland annat Bada nakna, Shuffla och Odödlig.

Eftersom Viktors kollega Samir Badran, 29, har kämpat med utmattningssyndrom en längre tid har duons framtid varit oviss. När Viktor gästade podcasten Fundamentalt i januari avslöjade han att de tagit en paus på obestämd tid.

– Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så att det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet, sa Viktor i podden.

Samir & Viktors plötsliga återförening

Endast ett par månader efter uttalandet gjorde Samir Badran en hastig vändning och bestämde sig då för att han ville göra ny musik ihop med Viktor Frisk.

– Helt plötsligt ringer Samir och säger att vi har en låt på gång som vi släpper om två veckor. Jag tror att det kan bli en braksuccé som Sverige just nu behöver, sa Viktor när han gästade Bathina Philipsons podcast nyligen.

Annons

Sagt och gjort, i maj släppte Samir & Viktor låten Karantän, tillsammans med den norska artisten Tix.

Viktor Frisk säljer lyxlägenheten

Det är inte bara i karriären som det händer mycket för Viktor Frisks del. Han är även i full gång med att sälja sin lägenhet, vilket han avslöjar genom ett inlägg på Instagram. Tvårummaren, på 61 kvadratmeter, är belägen i Vasastan i centrala Stockholm och utropspriset ligger på 6 195 000 kronor.

I inlägget skriver artisten även att han letar nytt boende och det verkar som att han är på jakt efter en lägenhet som liknar den han bor i nu, fast lite mindre. Anledningen till flytten är något oklar och många följare ifrågasätter beslutet då han inte har bott i lägenheten speciellt länge.

”Är ju lite rastlös för att att stanna kvar någonstans för länge”, förklarar Viktor Frisk i en kommentar.

Se alla bilder i Instagram-inlägget nedan!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons