Viktor Frisk om Samir Badrans kamp – tunga framtidsbeskedet

Samir Badran och Viktor Frisks framtidsbesked om samir & viktor

Viktor Frisk ger nu ett besked om den ovissa framtiden för duon Samir & Viktor, som Viktor utgör med vännen Samir Badran.
– Vi har tagit en paus på obestämd tid, säger Viktor i podcasten Fundamentalt.

Samir Badran och Viktor Frisk blev en duo med hela svenska folket efter att de medverkat sin första gång i Melodifestivalen 2015. Efter det har Samir & Viktor medverkat hela tre gånger i Melodifestivalen, och har släppt hitlåtar som Bada nakna och Success.

Men den senaste tiden har duon allt mer sällan synts ihop, och senast i höstas ställde Samir in sin medverkan när Samir & Viktor skulle uppträda under en Silja line-kryssning. Viktor fick då ensam underhålla publiken från scenen. Det på grund av att Samir Badran under en längre tid inte mått bra.

”Ikväll kör vi utan Samir på Silja Line. Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs. Ser fram emot att uppträda ikväll, kommer såklart sakna Samir”, förklarade Viktor Frisk i ett inlägg då.

Det var i slutet av 2018 som Samir Badran första gången gick ut med att den hektiska vardagen satt sina spår.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, förklarade Samir i ett inlägg på Instagram.

Han beslutade sig därefter för att ta en paus. Efter en tid borta från sociala medier och andra offentliga uppdrag har han börjat ta sig tillbaka, men hur framtiden ser ut för Samir & Viktor är fortfarande oklart.

Beskedet om Samir & Viktor

Nu berättar Viktor Frisk om den ovissa framtiden för duon när han gästar podcasten Fundamentalt.

– Vi har tagit en paus på obestämd tid på grund av att vi tänker på Samirs hälsa. Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet, säger Viktor Frisk i podcasten.

I podcasten förklarar han också hur deras turnéavbrott påverkat hans ekonomi.

– Samir & Viktor har stått till en stor del av inkomsterna när det gäller att turnera sönder sig själv, säger han. Han fortsätter:

– Ur varje sån här situation måste man komma på nya sätt att försörja sig, eller till att veta att man har en säker och trygg inkomst kommande år.

FOTO: TT