Viktor Frisk om kärlekskraschen – erkännandet om uppbrottet

Viktor Frisk

I höstas visade det sig att Viktor Frisk hade träffat någon och han förklarade för fansen att han kände sig glad över den nyfunna relationen.
Men nu delar artisten plötsligt med sig av några ord som tyder på att ett uppbrott skett.

Viktor Frisk, 24, och vännen Samir Badran, 29, utgör duon Samir & Viktor och har under årens gång släppt massvis av framgångsrika hits. Duon har dessutom tävlat i Melodifestivalen flertal gånger. Men även om Viktor är en av Sveriges populäraste artister så får fansen inte reda på allt för mycket om hans privatliv. Ämnet kärlek är nämligen något som Viktor under årens gång har hållit för sig själv, även om fansen flitigt frågat hur relationsstatusen egentligen ser ut.

Tidigare kärlekslyckan:”Jag träffa någon”

Men när Hänt i höstas träffade artisten, visade det sig att det faktiskt fanns någon speciell i hans liv. Däremot kunde Viktor inte riktigt sätta någon etikett på relationens status.

– Det kanske är så att jag träffar någon men att träffa någon är en sak, att stöta ihop med någon ibland är en annan sak, sa han då kryptiskt.

Bara några månader avslöjade han dessutom den stora nyheten på Instagram – han träffade någon. Det var när Viktor höll en frågestund för sina följare som Viktor plötsligen berättade om relationen.

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade Viktor Frisk.

Han passade även på att hylla personen som han träffar med några fina ord.

”Jag mår bra och känner mig glad när jag träffar den här människan”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Plötsliga uppbrottet

Tråkigt nog verkar inte kärleken varat för evigt. När Viktor nyligen fick frågan om han dejtar någon i nuläget, så visar det sig nämligen att duon inte längre träffas.

”Nej faktiskt inte. Jag är en rätt speciell individ så jag har mina perioder. Nu är jag inne i en period då jag bygger upp mig själv, hittar ett lugn och jobbar med självutveckling. Där platsar just nu ingen annan att ge en del av sig själv till. Svårförklarat sorry”, skrev han som svar till följaren på Instagram story och fortsatte:

”Enkelt svar: Klart jag träffar människor men inte på djupet”, avslutar han.

FOTO: Magnus Sandberg/TT/Lotte Fernvall/TT