Viktor Frisk bekräftar nya kärleken – första orden

Viktor Frisk bekräftar nya kärleken

Efter ett år som singel bekräftar Viktor Frisk att han träffat kärleken.
Nu bryter han tystnaden om relationen.

Viktor Frisk, 24, må vara en av Sveriges mest populära artister. Tillsammans med vännen Samir Badran, 29, utgör han duon Samir & Viktor och de två har trots sin ringa ålder till och med släppt en biografi om sig själva där de öppnat sina hjärtan.

Men det finns ett ämne som Viktor Frisk genom årens gång inte vädrat särskilt mycket om – nämligen sitt kärleksliv. Han har varit relativt tyst om ämnet.

För ett drygt år sedan avslutade Viktor Frisk sin senaste relation och meddelade att han inte hade på agendan att träffa någon ny person.

Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon!, skrev han då.

Viktor Frisk bekräftar nya kärleken

Under hösten verkade det dock som att kärlekslivet trots allt fått en liten gnistan. Då berättade han får Hänt att han förvisso kanske träffade någon, men vid det tillfället kunde inte Viktor sätta en etikett på vad det var för slags relation.

– Det kanske är så att jag träffar någon men att träffa någon är en sak, att stöta ihop med någon ibland är en annan sak, sa han då kryptiskt.

Nu avslöjar Viktor Frisk att det finns en person som är lite mer speciell för honom än ”bara stöta ihop”. På sin Instagram höll artisten häromdagen en frågestund och en följare passade på att ställa den raka frågan om han hittat kärleken – och Viktor Frisk valde att svara ärligt och bekräfta att den finns en speciell relation.

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade Viktor Frisk och fortsatte att utveckla sitt svar:

”Dessutom kommer jag lämna allt som jag inte känner att folk ska veta åt sidan. Känner att folk vet det mesta om mig och mitt liv ändå”.

Viktor Frisk om känslorna för hemliga kärleken

Även om Viktor Frisk vill hålla detaljerna för sig själv så avslutade han med att dela med sig av de varma känslor han känner och att personen ifråga gör honom lycklig.

”Jag mår bra och känner mig glad när jag träffar den här människan”.

Viktor Frisk avslöjar nya kärleken

Viktor Frisk bekräftar att han träffat någon speciell.

 

 

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT