Victoria Silvstedts avslöjande i TV4 – beslutet om privatlivet

I sommar är Victoria Silvstedt en av artisterna på festivalen Vi som älskar 90-talet i Stockholm. I Nyhetsmorgon på TV4 berättar hon varför hon är tyst om sitt privatliv numera.

Det var under torsdagen som fotomodellen Victoria Silvstedt, 44, gästade morgonsoffan i Nyhetsmorgon på TV4. Där berättade hon bland annat att hon numera lägger en stor del av sin tid på att köpa och sälja aktier.

– Jag har spelat mycket på den amerikanska marknaden och där har det gått ganska bra, berättade hon i programmet.

Victoria förklarade att henne aktieaffärer är något som hon i dagsläget tjänat ”ihop en hacka på”.

– Det här är ju helt otroligt. Jag behöver inte ens sminka mig och se bra ut längre. Jag bara tar min telefon, online och så… Jag går på mycket bankmöten, hedge fund meetings och blir inbjuden på stora seminarier. Det är jätteintressant när man träffar personer i just den branschen. Det är så med allt i livet. Det handlar om kontakter.

Victoria Silvstedt, som från början slog igenom som stort och blev världskänd genom att som glamourmodell bli Playmate of the month i tidningen Playboy 1996, berättar även om orsaken till att hon inte berättar lika mycket om sitt privatliv som hon gjorde då hon först blev känd på 90-talet.

– Då var jag så otroligt öppen, men nu har jag lärt mig av misstaget, att inte vara för öppen med just privata relationer, för det blir bara negativt tycker jag. Det blir bara jobbigt.

Hon fortsätter:

– Jag har gått igenom en skilsmässa, och det var en jobbig period, så nu känner jag att nu behåller jag allt sånt privat – och jag mår så mycket bättre av det!

Trött på skandaler, men inte på att synas offentligt

Skilsmässan från ex-maken Chris Wragge, 49, fick i mitten av 00-talet mycket uppmärksamhet i internationell media. Hon förklarar att det offentliga livet, och att hela tiden bli fotograferad av paparazzis, var en av anledningarna till varför äktenskapet tog slut. Offentligheten kostade henne äktenskapet.

Däremot säger Victoria att hon inte på något sätt har tröttnat på att gå på vimmel och premiärer och synas offentligt.

– Jag kommer precis från tio dagar på filmfestivalen i Cannes. Det är bara som en dröm. Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på det. Att ha på sig stora fina galaklänningar och gå på röda mattan, gå på välgörenhets-event. Och det är också ett sätt för mig att promota vad jag har som business och nya projekt som kommer upp. Och visa att ”I´m still around”.

I sommar är Victoria Silvstedt bland annat aktuell med att sjunga sina gamla 90-talsshits Hello Hey och Rocksteady Love på festivalen Vi som älskar 90-talet på Zinkensdamms IP i Stockholm den 6 juli.

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt