LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Victoria Silvstedt blev miljonär på aktier – rådet till alla kvinnor

08 jun, 2019 
Victoria Silvstedts råd till kvinnor
Supermodellen Victoria Silvstedt blev miljonär på aktier och valutor. I en stor intervju med Hänt berättar hon:
✔︎ Rådet till alla kvinnor.
✔︎ Krossar fördomarna om sig själv.
✔︎ Det ska hon göra i sommar.
Annons

Fotomodellen och affärskvinnan Victoria Silvstedt, 44, är på Sverigebesök! Hänt mötte upp superstjärnan på ett event för att få reda på hur man ska investera just nu.

Och enligt Victoria är det nu kvinnornas tur att ta plats i affärsvärlden.

Hennes aktiekarriär började för elva år sedan, orsaken var att Victoria förlorat en stor summa pengar under finanskrisen. För att få ordning på situationen var hon tvungen att ta saken i egna händer. Och började därför investera i aktier och valutor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter sin första valutatransaktion fick hon en enorm vinst och då kände hon att hon var fast. I dagsläget har Victoria Silvstedt ett imponerande resultat, hon har blivit miljonär.

Victoria Silvstedt är van att röra sig på röda mattan.

Just nu har Victoria Silvstedt valt att investera i och vara ambassadör för ett svenskbaserat sminkmärke – som är grundat och drivs av kvinnor.

Annons

– Kvinnor kan, ropar hon ut samtidigt som hon förklarar att det kommer innebära en hel del arbete under sommaren – eftersom att produkterna ska lanseras på flera platser runt om i världen.

Att ”kvinnor kan” är dock något som hon vid flera tillfällen under årens gång fått bevisa för alla businessmän hon träffar under alla sina bankmöten.

Detta då det ofta händer att Victoria möter män som blir imponerade och förvånade över att hon kan ”snacka business”, trots att hon sysslar med investeringar dagligen..

– Men jag tycker bara det är kul. Jag vill inte att de ska veta att jag kan. Jag vill liksom lite imponera på dem, säger Victoria Silvstedt till Hänt.

Men hur kommer det sig att Victoria valt att gå in och investera i ett sminkföretag som drivs och är grundat av kvinnor?

– Dels så blev jag ju besatt av produkterna. Men också att jag och grundaren av Base of Sweden, Jasmine Lundqvist, klickade så otroligt bra när vi satt och pratade i flera timmar, säger Victoria till Hänt och lägger till:

Annons

– Och hade grundaren varit en karl så hade det ju inte varit samma sak.

”Kvinnor blir starkare och nu är det vår tid”

Victoria menar att det nu är dags för kvinnor att ta plats i affärsvärlden och tycker därför att det är superrimligt att satsa på företag som är nischade på just beauty.

Är männen klara i affärsvärlden?

– Nej haha, men kvinnor blir starkare och nu är det vår tid, säg hon till Hänt.

Som vanligt är Victoria mån om sitt privatliv och vill därför inte berätta om det finns någon speciell karl i hennes liv just nu. Men hon berättar i alla fall att hon är supertaggad inför sitt nästa besök i Sverige som är när hon kommer uppträda på festivalen ”Vi som älskar 90-talet”.

– Ja, men det är mycket work, work, work i sommar helt enkelt. Och sen kommer jag säkert hem i augusti för att äta lite crawfish!

FOTO: TT

Annons