LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Victoria Silvstedt om uppbrottet – detta fick hon inte göra för sitt ex

02 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt talar nu ut om kärlekskraschen.
– Min man ville att jag skulle stanna hemma, säger hon i en ny intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria SilvstedtBrand logo
”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria Silvstedt

Fotomodellen, tv-profilen och affärskvinnan Victoria Silvstedt lever sitt liv i lyxens huvudstad Monaco. Hon kan även titulera sig som influenser då hon ofta visar upp lyxiga resor och sitt glamourösa liv på Instagram. Hennes konto har med tiden blivit allt större och idag har hon över 1 miljon följare på plattformen.

Victoria gör fortfarande endel modelljobb och figurerar i olika tidningar, nyligen gjorde hon en intervju i tidningen Monaco-tribune där hon avslöjade varför hon tillslut separerade med sin ex-man.

Victoria Silvstedt om uppbrottet: ”Min man ville att jag skulle stanna hemma”

Victoria träffade det Amerikanska nyhetsankaret Chris Wragge 1997, och paret gifte sig år 2000. Relationen höll i nio år innan paret valde att gå skilda vägar. I en intervju berättar Victoria varför relationen gick i kras.

– Jag gifte mig för ung, jag var 24, och långdistansförhållandet var komplicerat. Min man ville att jag skulle stanna hemma men jag ville bara jobba. Jag satte mitt privatliv på paus för min karriär och det slutade med skilsmässa, berättar Victoria i intervjun med Monaco-tribune.

Annons

Ansträngningarna bakom superkroppen

Victoria Silvstedt som har hunnit fylla 49, lägger stor vikt vid sitt utseende och hennes modelljobb kräver att hon håller sin kropp i form. Vidare i intervjun berättar hon om ansträngningarna bakom den vältränade kroppen.

– Jag äter mycket men jag förbränner det. Jag promenerar, gör yoga och pilates, och jag älskar att spela tennis. Jag älskar också naturen, vi är lyckligt lottade i Monaco som har de bästa promenadstråken vid stranden och vandringslederna, säger Victoria.

Victoria Silvstedt
Foto: Bestimage / TT kod 2448Agence / Bestimage

FOTO: TT

Annons