Victoria och Daniels lycka – avslöjar nya familjemedlemmen

Victoria och Daniels familj på Haga växer!
Kronprinsessfamiljen har nämligen gått och blivit med hund, avslöjar Svensk dam.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick sitt första barn Estelle, 2012. Fyra år senare såg prins Oscar dagens ljus. Idag är Estelle och Oscar 8, respektive 4 år. Och det firar Victoria och Daniel med att utöka sin familj. Kronprinsessan och Daniel har nämligen skaffat hund, vilket Svensk Dam var först med att avslöja.

Den lilla hundvalpen, en liten lockig pudel som enligt tidningen bara är några veckor gammal, flyttade in på Haga i dagarna. Och Estelle är lyckligare än någonsin.

En person ska ha sett familjen i söndags när kronprinsessfamiljen var ute på promenad i Hagaparken. Victoria bar då hunden i sin famn innanför jackan.

– Det var så gulligt, prinsessan Estelle verkade så lycklig över valpen och hon sprang fram till Victoria flera gånger och gosade med den, säger ögonvittnet till Svensk Dam.

Tidningen skriver vidare att valet av hundras kan tyckas oväntat, i alla fall om man ser till modern tid. Victoria växte nämligen själv upp med labradorer. Men nu är det alltså pudlar som gäller!

Estelles fina hälsning till kungaparet

En hund lär oavsett sprida glädje till familjen i en annars tuff tid. Precis som för hela världen påverkar coronaviruset även kungafamiljen.

Som för så många andra blev det ett annorlunda påskfirande för kungafamiljen i år. I stället för att träffas valde de att umgås digitalt framför datorn där de kunde se varandra och önska varandra en glad påsk. Hela familjen var samlad, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, samt barnen Victoria, Madeleine och Carl Philip med sina respektive familjer.

– Hej mormor och morfar på Stenhammar, sa Estelle i klippet.

– Vi kommer att sakna er i påsk.

Estelle passade också på att visa upp en liten personlig present som hon gjort till sina morföräldrar:

– Mormor och morfar. Jag har gjort ett litet påskkort till er. Det ska föreställa en lama,

FOTO: TT

SENASTE NYTT!