Victoria Beckham rasar – efter Davids nya flirt

Det har tidigare ryktats kring att David Beckham skulle vara otrogen mot sin fru. Nu rasar Victoria Beckham över makens sena festnätter med modellen och DJ:n Mary Charteris.

Det har stormat kring Victoria Beckham, 43, och maken David Beckhams, 42, äktenskap vid ett flertal tillfällen. Han har tidigare pekats ut som otrogen, men nu rasar Victoria över makens allt mer intensiva sällskap med modellen och DJ:n Mary Charteris, 30. Detta ska dessutom ha skett samtidigt som Victoria arbetat med sin design.

Läs också: Ben Affleck otrogen i ett år

– De har hängt tillsammans på fester och tillställningar fram till tidiga morgontimmarna och Victoria är galen, hon gillar inte att David umgås med Mary medan hon själv jobbar hårt, berättar en källa till paret Beckham till The Sun.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Den unga modellen och DJ:n är känd för att festa loss utan hämningar och nu väntar alla spänt på Victorias drag för att sätta stopp för makens vänskap med den unga partyprinsessan. Mary och David ska ha lärt känna varandra efter att ha blivit introducerade för varandra av Davids vän, under Glastonbury-festivalen i London i somras, skriver The Sun.

Modellen och DJ:n Lady Mary Charteris är känd för att gå all in när hon festar.

Det har tidigare ryktats om att David Beckham skulle vara otrogen mot sin fru.

Victoria Beckham är inte förtjust i makens nya umgänge..

..speciellt inte då hon själv arbetat hårt under tiden han festat med henne.

David med sönerna Brooklyn och Romeo.

Läs också: David Beckhams projekt till dottern – det fick hon i present

Foto: IBL

SENASTE NYTT!