LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Veronica Maggio: "Jag är den som dumpar i ett förhållande"

30 sep, 2016 
AvOla Brising
Veronica Maggios pojkvänner lever farligt - om man ska tror på sångerskan egna ord när det kommer till relationer och avslut.
Annons

Veronica Maggio, 35, debuterade med låten “Dumpa mig” för tio år sedan. Sedan dess har sångerskan själv hunnit dumpa artistkollegan Oscar Linnros, 32, och Nils Tell, 35, som är far till hennes son Bosse, 5.

I tidningen Cafés podcast “Fördomspodden” avslöjar Veronica nu att det som regel alltid är hon själv som lämnar sina killar:

– Ja, dessvärre så har jag alltid varit det. Jag har blivit dumpad en gång. Det var fruktansvärt.

Veronica Maggio är kvinnan som dumpar om det inte passar.

Hon försöker analysera sig själv så smått och säger:

Annons

– Varför jag lämnar skeppet? Åh gud, det finns ju så många anledningar till det. Svaret är väl kanske snarare varför jag inleder relationer med en viss typ av människor. Varför jag är som jag är överlag. Men det har inte att göra med att jag vill lämna i stället för att bli lämnad, det finns ingen sån aspekt.

För närvarande är Veronica tillsammans med Klas Gullbrand, 36, som producerat hennes senaste skiva och spelar i hennes band, något vi rapporterat om tidigare. Om eller när hon ska dumpa honom säger hon ingenting om.

Klas Gullbrand (t.v) är VErinocas nuvarande kille. Här på bild med kompisen Pontus de Wolfe.
Klas Gullbrand (t.v) är Veronicas nuvarande kille. Här på bild med kompisen Pontus de Wolfe.

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons