Verkliga relationen mellan Niclas Wahlgren och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Niclas Wahlgren

Familjekära Bianca Ingrosso tillbringar gärna mycket tid tillsammans med sina nära och kära.
Men hur ser egentligen hennes relation ut till morbror Niclas Wahlgren? Är den lika god som till de andra familjemedlemmarna?

Familjen Wahlgren/Ingrosso syns ofta umgås tillsammans under stora middagar där hela familjen är samlad. I Wahlgrens värld syns även de flesta familjemedlemmar till då och då även om det främsta fokuset ligger på Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25. Men någon som lyser med sin frånvaro i programmet är Pernillas storebror Niclas Wahlgren, 54. Han har tidigare varit öppen med att det är ett medvetet val från hans sida att inte synas i programmet.

Tidigare dispyten mellan familjemedlemmarna

Trots familjens sammansvetsade relation så finns det två familjemedlemmar som inte riktigt har varit under alla år. Bianca och hennes morbror Niclas hade nämligen en dispyt mellan sig för ett tag sedan. Detta resulterade till och med i att Bianca som är en aktiv Instagrammare och följer nästintill 1800 personer, under en längde tid inte följde sin morbror.

– Nej men jag och Niclas är sjukt lika som människor och han har varit en av dom närmsta i liksom hela min släkt och verkligen funnits där för mig så mycket under perioderna i mitt liv. Sen hamnade vi i någon dispyt för några år sedan och då avföljde jag honom, har Bianca tidigare berättat för Hänt.

Bianca förklarade sedan att det helt enkelt var så att hon och Niclas fick nog av varandra under en period, men att de sedan löste problemet.

– Vi fick bara nog av varandra, och avföljde varandra. Det var inte mer än så. Jag älskar ju Niclas, sa Bianca till Hänt.

Biancas avfolknings-taktik

Idag följer Bianca och Niclas varandra på Instagram men om relationen verkligen har återgått till normal efter dispyten är oklart. Tillskillnad från de andra familjemedlemmarna syns Bianca och Niclas inte i varandras kommentarsfält och inte heller i varandra flöden.

Att Bianca avföljer någon som hon inte är på god fot med är ingen nyhet. När Bianca och pojkvännen Phillippe Cohen bröt upp förra året avföljde de båda varandra på Instagram, för att sedan börja följa varandra igen när allting var bra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt