Verkliga relationen mellan doktor Mikael Sandström och Malin Watson

Malin Watson och Mikael Sandström

Doktor Mikael Sandströms och Malin Watsons dansresa i Let's dance 2020 blev inte långvarig.
Detta har dock inte stoppat dem ifrån att fortsätta utveckla sin nyfunna relation.
Slå på ljud

När paren för Let’s dance 2020 annonserades blev många TV4-tittare glatt överraskade då de fick se doktor Mikael Sandströms, 67, namn med bland deltagarna. Mikael som länge synts till på kanalen är en omtyckt profil i Nyhetsmorgon. Nu var det dags för honom att lägga stetoskopet på hyllan och snöra på sig dansskorna, när proffsdansaren Malin Watson, 47, skulle lära honom tiodans.

”Vi har väldigt kul”

När Hänt träffade Mikael och Malin på Let’s dance pressträff tidigare i våras, var de exalterade över att komma igång med sin dansresa tillsammans. Duon visade sig nämligen kommit väldigt bra överens och spenderade gladeligen långa dagar tillsammans i replokalerna.

– Vi har väldigt kul. Vi tränar väldigt hårt. Det är väldigt mycket svett och skratt skulle jag säga att vi har, sa Malin till Hänt under pressträffen.

Nära relationen efter programmet

Tyvärr hann dock Malin inte lära doktor Mikael alla dansar som hon kan. Efter det första programmet meddelande Mikel att han hade bestämt sig för att hoppa av från sin programmedverkan då han behövdes i vården.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor att jag finns på tv, sa han i programmet.

Detta stoppar dock inte duon ifrån att bygga vidare på sin nyfunna relation. Mikel och Malin syns flitigt ha kontakt via sociala medier. Jämt och ständigt dyker de upp i varandras kommentarsfält och det låter helt klart som att de fattat tycke för varandra på ett vänskapligt plan.

”Vilka underbara nyheter! Du är fantastisk! Saknar dig massor!!!”, skriver Malin efter en video som Mikel publicerat där han ger en uppdatering efter ett nattpass på sjukhuset.

Fina orden till varandra

När Mikael härom veckan fått sitt tredje barnbarn passade han på att annonsera nyheten med en uppmaning till Malin.

Och här satt jag o surade för att jag inte kan vara med i Let’s dance. Så dök den här sötnosen upp för bara en liten stund sen, måste be Malin lära henne cha cha”, skrev Mikael till en bild på det nyfödda barnbarnet.

Såklart jag kommer göra! Stort grattis igen underbara ni! Sååå fantastiska nyheter!  Masskor av kramar och kärlek från mig!”, svarade Malin i inlägget.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

SENASTE NYTT!