LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Verkliga relationen mellan Anderas Lundstedt och Tobias

23 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Andreas Lundstedt
Tobias Bader och Andreas Lundstedt är inte rädda för att dela med sig av sin vänskap på sociala medier.
Men en nyligen publicerad film visar hur deras relation verkligen ser ut.
Annons
Intervju med Andreas LundstedtBrand logo
Intervju med Andreas Lundstedt

Relationen mellan Tobias Bader och Andreas Lundstedt har varit omskriven från början. I och med sitt deltagande i Let’s dance blev de det första samkönade paret i TV4-programmets historia. Trots att beslutet var nytt för i år menade deltagarna att det inte kom en sekund för tidigt.

– Det känns skitkul. Det är liksom nytt för Let’s dance och inte en dag försent, sa Andreas Lundstedt till Hänt innan programmet drog igång.

– Det öppnar upp mycket möjligheter. Det är kul i de här danserna. Föra och följa är ju egentligen bara en teknik man använder så det är skönt att det kan vara så här nu istället för kvinnosteg och manssteg. Det är något fint och bra liksom, sa Tobias Bader.

Sedan dess har de båda byggt upp en nära vänskap och ofta visar de nyblivna kamraterna upp sin relation på sociala medier.

Aj vad jag saknar att få fortsätta min tiodansresa tillsammans med Tobias Bader och er”, skrev Andreas på Instagram efter att TV4 tvingats stoppa tävlingen på grund av misstänkt corona i produktionen.

Annons

Stoppades

Och det var inte helt självklart att varken Andreas eller Tobias skulle kunna återvända till tävlingen efter att båda två ha blivit sjuka.

“Vi låg sjuka under förra veckan”, skrev Tobias Bader i ett sms till Hänt då nyheten briserades att Let’s dance ställdes in och fortsatte:

“Det SUGER, jag är så sugen på att gå upp på dansgolvet igen med Anderas men ändå bra beslut, att alla ska vara friska så att det blir en rättvis tävling på dansgolvet!”

Helt ovetande

Efter det oplanerade påsklovet är dock samtliga, kvarstående, Let’s-dance-deltagare tillbaka i dansstudion där den vardagliga träningen hålls. På Andreas och Tobias Instagram story kan man följa dansparets hårda arbete inför fredagen.

Men i en ny rad storys som både Anderas och Tobias lagt ut avslöjas en ny detalj i deras relation. Det är är de under en minut ska ställa frågor om varandra som den genanta situationen uppstår. Andreas får nämligen fem av fem rätt när han får frågor som ‘när började jag dansa’, ‘vad är min favoritdryck’ och ‘vart är jag född’.

När turen sedan kommer till Tobias som ska svara på frågor kring Andreas går det dock inte lika bra. Av fem poäng får han ett.

Speciellt sårad över Tobias okunskap verkar dock inte Andreas bli som strax efter frågetävlingen dansade fyra timmars rumba tillsammans med den ovetandes.

Annons