TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vem ska bo kvar i miljonhuset på Lidingö – Isabella ger svar

22 maj, 2017 
Lina Linnros
Efter att ha renoverat huset på Lidingö för 1,3 miljoner och fått huset värderat till 11,5 miljoner har nu Isabella Löwengrip och Odd Spångberg, som just nu ligger i skilsmässa, kommit fram till hur de ska lösa boendet framöver: – Det är en sådan lättnad.
Annons

Isabella Löwengrip, 26, och maken Odd Spångberg, 28, gick under maj ut med att de bestämt sig för att skilja sig.  Tillsammans har paret barnen Gillis, 4, och Sally, 2. Till en början har familjen valt att bo kvar i sin villa på Lidingö i Stockholm men Odd och Isabella turas om att bo där med barnen:

”Nu kommer strax Odd och då ska jag åka till lägenheten jag lånar. Ska lägga en ansiktsmask, göra en kopp té och sätta mig och jobba. Visst kan jag vara kvar i huset men när man väl har bestämt sig för att separera blir det lite märkligt att liksom dela soffa på kvällen”, bloggade Isabella.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Huset köpte paret under 2015 för 8,7 miljoner och har renoverat för ytterligare 1,3 miljoner kronor. Den senaste värderingen på huset landade på 11, 5 miljoner koronor. Under hösten och våren har de fortsatt att renovera både badrum och planlösningar. Många har kommenterat och undrat hur de ska göra med huset nu när de ska gå skilda vägar – nu har de hittat en lösning:

Annons

”Planen är att jag behåller huset, vi vill bo nära varandra på Lidingö. När Odd har köpt nytt kommer vi att hitta ett upplägg med barnen. Jag är verkligen så tacksam att jag kan rent ekonomiskt bo kvar i vårt hus. Det är en sådan lättnad.”, skriver Isabella på sin blogg.

Isabella skriver också om att hon och Odd har försökt berätta för barnen att de kommer att bo på olika håll men hon tror inte de förstod:

”Odd och jag har pratat om att vi kommer att bo på olika håll men det var inget som barnen riktigt tog in eller förstod. Jag tror att så länge Odd och jag är glada och beter oss som att allt är naturligt så kommer barnen att glida med enklare eftersom de fortfarande är så små. Jag hoppas i alla fall det men det är förtidigt att säga.”

Foto: IBL

 

Annons