Artikeln innehåller reklamlänkar

Vem är vem? Här är Kim Kardashians kopior

Kan du skilja på den riktiga Kim Kardashian och en Kim-look-a-like? Spana in kopiorna som är ruskigt lika Kim Kardashian!

Brukar du få höra att du är lik en kändis? Det har förmodligen personerna på Instagram-kontot CelebFace gjort. Kontinuerligt uppdateras kontot med bilder på människor som är otroligt lika olika kändisar. Instagram-kontot har nu satt ihop ett kollage på Kim Kardashian blandat med bilder på hennes look-a-likes – och ingen kan se skillnad på dem!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Så vilka är de andra kvinnorna som är så ruskigt lika reality-stjärnan? Enligt sajten X17 är det bloggaren Sonia Ali från Dubai, porrstjärnan Mony Monn och kanadensiska influencern Kamilla Osman. Bara tre av bilderna är på riktiga Kim Kardashian. Resterande är bilder på de tre dubbelgångarna. Kan du urskilja på vilka bilder den riktiga Kim Kardashian syns? Det är inte en lätt uppgift…

Kim Kardashian look-a-like

Foto: Instagram @celebface

Att Kim Kardashian har ett antal dubbelgångare är något som har uppmärksammats flera gånger. Bland annat av tidningen Vogue, som i februari i år berörde ämnet. Den som är mest lik Kim K är just Sonia Ali, som är en av tjejerna som är med i CelebFaces kollage. Sonia Ali syns oftast bredvid sin syster Fyza, som av fansen ses som Sonias egna Kylie Jenner.

De båda systrarna bor i Dubai och bloggar om skönhet för en följarskara på över 700 000 personer. Med sina oklanderliga ögonbryn, fylliga läppar, skarpa käkben har Sonia Ali fått en del anklagelser för att ha plastikopererat sig. Något som även Kamilla Osman fått höra.

Kamilla Osman gjorde stora rubriker när hon syntes ihop med Kylie Jenners ex-pojkvän Tyga förra hösten.

– Jag försöker ta lätt på saker, men mobbingen och de falska anklagelserna tar hårt på mig, sa Kamilla Osman då till Vogue och fortsatte:

– Jag har lärt mig att bli mer hårdhudad och att aldrig sluta vara mig själv.

Kamilla Osman erkänner dock att hon gjort skönhetsingrepp på sin näsa och sina läppar, men menar att det inte är på grund av det hon är så lik Kim Kardashian.

LÄS OCKSÅ: Bloggsystrarna är kopior av Kim Kardashian och Kylie Jenner

LÄS OCKSÅ: 15 personer som är exakta kopior av sina släktingar

FOTO: Ibl, Instagram

SENASTE NYTT!