Veckor efter uppbrottet – Josephine Qvist visar upp nya dejten

Veckor efter uppbrottet – Josephine Qvist visar upp nya dejten

För ett par veckor sedan gick Josephine Qvist ut med att hon och Stefan Warg valt att gå skilda vägar, ännu en gång.
Nu har hon börjat dejta igen, och i en ny video får följarna hänga med på en lyckad dejt i Stockholm.

Tv-profilen Josephine Qvist gjorde en uppskattad comeback i tv-rutan i år, fem år efter sin debut i den första svenska säsongen av Ex on the Beach. I år såg vi henne som en av profilerna i Celebrity Ex on the Beach. 

Josephine klev, precis som alla andra deltagare, in som singel i huset. Och hon lämnade också som singel. Ingen av de andra deltagarna föll henne i smaken, och nog var det inte så konstigt – för när hon väl kom tillbaka hem till Sverige igen återupptog hon kontakten med sitt ex Stefan Warg.

Stefan och Josephine förlovade sig under en semester i Hawaii år 2017, men bara ett halvår senare bröt de förlovningen och gick skilda vägar. Men varken Josephine eller Stefan kunde komma över varandra, så i slutet av 2019 blev de ett par igen. Även den här gången förlovade de sig.

Men lyckan varade inte för evigt den här gången heller. I maj bekräftade Josephine att relationen fått ett slut.

Avslöjandet om dejten

Efter uppbrottet har Josephine varit öppen med att hon vill ut i dejtinglivet igen, något hon och Elin Skog gärna diskuterar i podcasten Sweet but psycho. I hennes senaste video på Youtube får tittarna hänga med när Josephine och Elin åker till Stockholm, och väl där ska Josephine på en dejt – något som fångas på film.

När Elin dykt upp för att vara med som sällskap på dejten lånar hon Josephines kamera och filmar Josephine och hennes dejt när de går tätt ihop på Stockholms gator.

– Där går dem, armkrok, skitgulliga. Går och pratar och skrattar, säger Elin när hon filmar Josephine och hennes dejt bakifrån.

Men att tyda vem hennes dejt skulle kunna vara är svårt.

– En dejt blev till typ en raketfylla, förklarar hon.

Dejten var inte dålig för det, tvärt om.

– Men dejten gick bra. Jag trodde att det skulle vara stelt, men det var inte stelt. Han var väldigt lättsam, säger hon och fortsätter:

– Han var supertrevlig, vi hade skitkul, vi klickade verkligen personlighetsmässigt.

FOTO: Youtube

Senaste nytt