Veckans snackis i Hollywood – tvåbarnsmamman Megan Fox superkropp

Att Megan Fox har fött två barn är svårt att tro. Kolla bara in de här bilderna.

Tur i genlotteriet eller hårt slit på gymmet? Oavsett vilket har filmstjärnan Megan Fox, 28, en kropp som få bara kan drömma om. Härom dagen visade hon upp den i bikini under en semesterresa på Hawaii med maken Brian Austin Green, 40.

 

Att stjärnan fött två barn är svårt att tro. Men enligt Fox personliga tränare Harley Pasternak är det inget som hon har fått gratis. Det ligger hårt arbete bakom den trimmade figuren.

– Vi tränade under hela graviditeten, och under förlossningen gick allt så lätt att hon till slut fick godkännande relativt snabbt att komma tillbaka till träningen säger hon till People i en intervju.

Megan och Brian på Hawaii. Foto: Bulls

Att hon har fött två barn... Foto: Bulls

Inte en grop så långt ögat kan nå. Foto: Bulls

Bara några veckor efter den andra förlossningen var hon tillbaka i sina gamla träningsrutiner, även om hon tog det lugnt till en början.

– Vi använde samma övningar som innan hon hade fött barnet, med skillnaden att vi fokuserade mer på processen och anpassade programmet till henne specifika mål och begränsningar.

Megan med sonen Noah. Foto: Bulls

Megan och Brian gifte sig 2010. Foto: Bulls

Megan och Brian träffades för elva år sedan. 2010 gifte de sig och två år senare föddes sonen Noah. I februari förra året föddes deras andra son som fick namnet Bodhi.

Missa inte detta:

18 personer som såg en staty och förstod vad som behövde göras

Därför får du pansarpung och 8 andra underliga kroppsfunktioner

13 vansinnigt olämpliga tatueringar som aldrig borde ha gjorts

SENASTE NYTT!