TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Veckans snackis i Hollywood – tvåbarnsmamman Megan Fox superkropp

19 jan, 2015 
AvAnna Shimoda
Att Megan Fox har fött två barn är svårt att tro. Kolla bara in de här bilderna.
Annons

Tur i genlotteriet eller hårt slit på gymmet? Oavsett vilket har filmstjärnan Megan Fox, 28, en kropp som få bara kan drömma om. Härom dagen visade hon upp den i bikini under en semesterresa på Hawaii med maken Brian Austin Green, 40.

 

Att stjärnan fött två barn är svårt att tro. Men enligt Fox personliga tränare Harley Pasternak är det inget som hon har fått gratis. Det ligger hårt arbete bakom den trimmade figuren.

– Vi tränade under hela graviditeten, och under förlossningen gick allt så lätt att hon till slut fick godkännande relativt snabbt att komma tillbaka till träningen säger hon till People i en intervju.

Bara några veckor efter den andra förlossningen var hon tillbaka i sina gamla träningsrutiner, även om hon tog det lugnt till en början.

– Vi använde samma övningar som innan hon hade fött barnet, med skillnaden att vi fokuserade mer på processen och anpassade programmet till henne specifika mål och begränsningar.

Megan och Brian träffades för elva år sedan. 2010 gifte de sig och två år senare föddes sonen Noah. I februari förra året föddes deras andra son som fick namnet Bodhi.

Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons