TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

"Värvet"-Kristoffer nyskild och redan nykär

04 jul, 2016 
Linnéa Geijer
För ett halvår sedan avslöjade Häntbloggen att Kristoffer "Värvet" Triumf skulle skilja sig. Nu har skilsmässan gått igenom och han har redan en ny flickvän.
Annons

Genom podcasten “Värvet” har Kristoffer Triumf, 42, blivit en av Sveriges mest välkända journalister, och karriären är minst sagt stadig. Tyvärr har privatlivet den senaste tiden varit mer instabilt. I januari avslöjade Häntbloggen att han skulle skilja sig från hustrun Malin, 39, med vilken han har sonen Love, 7. Knappt hann skilsmässan gå igenom innan han återigen mötte kärleken.

– Jag är just nu i någon slags förälskelsefas med en person som jag absolut inte tyckte att det var lämpligt att träffa vid just den tidpunkten, viket var bara veckor efter min skilsmässa. Det gick alldeles för snabbt, men var alldeles för härligt. Det är häftigt tycker jag hur föränderlig man är som människa. Att man jobbar upp ett beroende så snabbt till en ny, säger han i podcasten “Psyket“.

Kristoffer och Malin Triumf med sonen Love.

Nytagna bilder på Kristoffer från bland annat nyinvigningen av hotell Amaranten i Stockholm visar att hans nya kärlek heter Cecilia Rada, 35.

Annons

Att bli kär så snart var inget Kristoffer planerade:

– Det var inget aktivt, det var inte en Tinder-dejt som spårade ur och blev ett förhållande, utan det var bara en person som uppenbarade sig. Man bara faller för någon helt enkelt.

Skilsmässan har han däremot fortfarande svårt att prata om, mycket av respekt för sin exfru.

– Jag är lite en offentlig person, men alla andra som är inblandade i den här skilsmässan är inte det. Då blir det jag som får berätta den storyn, och av hänsyn till framför allt min exfru kanske jag borde låta bli det så mycket som möjligt, säger han.

Kristoffer Triumf och Cecilia Rada är numera ett par.

Personligen tror Kristoffer inte att han har insett konsekvenserna av uppbrottet fullt ännu:

– Det är ett så pass färskt sår så jag vet inte riktigt vad det har inneburit. Det har hänt väldigt mycket, det har varit ett turbulent halvår, men jag är ju lite mitt uppe i det, berättar han.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons