TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Världsstjärnan ställde in konsert i Kalifornien – på grund av kyla

07 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Den brittiska världsstjärnan Morrissey har inte gjort sig känd som den ostruligaste live-spelemannen, men frågan är om inte hans senaste strulighet tar priset. Den gamla The Smiths-sångaren ställde in ett gig i sunny California på grund av att det var... för kallt.
Annons

Googlingen ”Morrissey ställer in” ger en uppsjö träffar, där de (officiella) ställa-in-anledningarna varierar från pistolhotad av polis i Italien till ”hälsoskäl”. Det är inte helt orimligt att ställa sig frågan hur Morrissey, 58, egentligen mår, eller om han är speciellt sugen på att fortsätta uppträda inför publik. Hans senaste ”jag ställer in” kvalar in bland de grövsta artisten hittills har presterat.

Det var när han skulle uppträda i Paso Robles (med en dagstemperatur på över 20 grader) som stjärnan vägrade gå upp på scenen för att han tyckte det var för kallt i lokalen, skriver brittiska musiksajten NME. Värmesystemet på scenen i amfiteatern, där Morrissey skulle spela, var trasigt – vilket gjorde att Morrissey tyckte temperaturen var för låg för att uppträda. Enligt amerikanska vädersajter var kvällstemperaturen i Paso Robles fyra grader i går kväll, men det framgår inte hur kallt/varmt det var i lokalen.

Annons

På Morrisseys Instagram är fansen måttligt imponerad av anledningen till att showen ställdes in, där en av de som kommenterat påstår att värmen på scen visst funkade.

”Jag var där och jobbade, flera värmefläktarna var på scen och alla funkade… Ingen bortförklaring alls, han bryr sig inte om något förutom när det gäller personer som äter kött på hans konserter. Han pekar finger till folk som betalat $$ för biljetter, hotel, resa etc… Den här killen behöver sluta och dra sig tillbaka”.

Den planerade konserten var en del av Morrisseys USA-turné. Den 17 november släpps hans nya skiva ”Low in high school”.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons