LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Världsstjärna Avicii – Det här är hans nya plan i livet

22 apr, 2017 
AvLotta Gray
DJ:n och musikproducenten Tim "Avicii" Bergling är död.
Snart kommer vi se världsstjärnan Tim "Avicii" Bergling knata runt på Stockholms gator. Artisten söker bostad i Stockholm.
Annons

Den stekheta världsstjärnan Tim “Avicii” Bergling, 27, är en av världens mest kända DJ:s och har de senaste åren turnerar runt hela världen och med sin house tjänat enorma summor. Men när han förra året lät meddela att han numera kommer  sluta fara jorden runt var det av bland annat hälsoskäl.

– Han har ju jobbat som ett svin också, berättar hans halvbror, skådisen Anton Körberg, 39, vid Vikingarnas releasefest i Stockholm nyligen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Anton och brorsan Tim på den tiden det begav sig

Tim har opererat bort gallblåsan och blindtarmen efter att ha fått inflammation i bukspottskörteln 2012 och bor numera i USA men inte så länge till. Han har en ny plan för framtiden – i Sverige.

– Han håller på att leta lägenhet i Stockholm, vi har alltid stått nära varandra och i princip växt upp ihop. Jag ser honom inte som någon halvbror, mer som  bror förstås och det är en skön kille. Han har inte förändrats ett dugg, fortsätter Anton.

Så håll ut, alla fans. Snart lämnar Tim landet i väst och går på gatorna här, som en vanlig man.

Foto: IBL

Annons