Artikeln innehåller reklamlänkar

"Världens vackraste tjej" förvirrar fansen med kryptisk kärleksbild

Världens vackraste tjej

Världens vackraste tjej Thylane Blondeau har hittat en kille hennes hjärta klappar för. Följarna blir som galna då hon visar upp Oscar Casas på sin Instagram.

Som 10-åring kallades Thylane Blondeau för “världens vackraste barn” efter en kontroversiell modeplåtning i Vogue. Men redan som 6-åring gjorde hon sin första kampanj.

Thylane, som är dotter till fotbollsspelaren Patrick Blondeau, 50, och tv-stjärnan Véronika Loubry, 50, har nu hunnit bli 17 år, jobbar än idag som modell och ses av många fortfarande som världens vackraste tjej. Som sig bör är hon mycket aktiv på sociala medier.

Bara på Instagram har Tylane över 2,5 miljoner följare. Där visade hon till en början upp mycket bilder på sitt yngre jag, men har det senaste året istället nästan bara börjat lägga ut nytagna bilder från sina senaste plåtningar.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

När hon för en tid sedan la upp en bild där den snygge unge spanske skådisen Oscar Casas, 20, stod tätt intill henne och leende höll sin arm över hennes axel blev följarna som tokiga. Den enda sätt på vilket Thylane kommenterade bilden var nämligen att lägga in ett svart hjärta:

Modellens följare blev nästan direkt som tokiga.

VA?!”, skriver en följare och en annan fyller i: “Vem är killen?!”.

Till dagens datum har bilden gillats över 124 000 gånger, och trots att det av Thylanes övriga uppdateringar är lätt att lista ut att hon och Oscar är involverade i någon form av arbetsprojekt i Ukraina så är det många som spekulerar i att de också är ett par.

Följarna gratulerar henne till kärleken

Med tanke på att fransyskan inte heller har dementerat det i kommentarsfältet har ryktet vuxit sig allt starkare.  Blondeau har dessutom lagt upp en bild på dem två tillsammans på sin Instagram Story. På bilden syntes de två kramas, medan flera andra personer applåderade.

“Det bästa laget! Tack så mycket för allt och tack till alla vackra och snälla människor! En så underbar vecka i Kiev”, skrev hon till bilden på i sin story.

Även Oscar som misstänks vara henne nya pojkvän har lagt upp bilder på de två tillsammans i sin Instagram där han har 1,9 miljoner följare.  Skådisen publicerade bland annat en bild av hur de skrattade tillsammans och skrev:

“Hur svårt kan det vara att ta en bra bild”

Han avslutade det dessutom med hashtaggen “hemligt projekt”, något som gjorde många av Thylanes fans ännu säkrare på sin sak. Nu är de helt övertygade om att hon har funnit kärleken med Oscar och många gratulerar henne till det i kommentarsfältet under bilden.

LÄS MERA: Efter 10 år – så ser världens vackraste flicka ut nu

LÄS MERA: 6-åriga Anastasia kallas världens vackraste flicka

Foto: TT, Instagram

SENASTE NYTT!