Därför saknas singeltjejen Monica i Fem killar i veckan – TV4:s svar

Varför saknas monica i fem killar i veckan

I höstas fick singelkillar söka till fem singeltjejer i hopp om att hitta den rätta i Fem killar i veckan.
Men vid premiären saknas Monica. Läs varför här!

I det nya tv-programmet Fem killar i veckan får fem singeltjejer möjligheten att dejta fem killar under samma vecka – och under samma tak.

Under hösten 2020 fick singelkillar runt om i Sverige chansen att söka sig till tv-programmet Fem killar i veckan där de då skulle kunna få möjligheten att dejta någon av de fem utvalda singeltjejerna Monica, Angelica, Agnes, Alexandra och Annéa.

Vem är Monica i Fem killar i veckan?

Monica är en glad och charmig 44-åring som arbetar som undersköterska på ett LSS-boende. Hon bor i en flygel på en vacker herrgård i Gullspång och har sin tonårsson hos sig varannan vecka.

På fritiden gillar Monica att gå långa skogspromenader med sin hund, arrangera bjudningar för sina vänner, men också att ta med sig tältet ut i naturen och spendera natten i skogen. Singeltjejen är på rätt plats i livet för att hitta kärleken och hon är mer redo än någonsin!

Därför känner du igen Nikolai i Fem killar i veckan
Monica medverkar inte i Fem killar i veckan

Monica.

FOTO: Privat/TV4

TV4:s svar på varför Monica saknas i Fem killar i veckan

Men när programmet väl drar igång så visar det sig att det endast är fyra program. I varje program får tittarna följa en singeltjej. Och när man kikar närmre på deltagarlistan så visar det sig att antalet avsnitt och singeltjejer inte riktigt stämmer överens. Fem tjejer verkar ha blivit fyra. Var är Monica, 44, från Gullspång?

När Hänt når TV4 och undrar hur det kommer sig att Monica inte längre är en del av singeltjejerna som söker kärleken så visar det sig att det finns en simpel förklaring, och det är inte att hon hoppat av.

Tanken var alltid att det skulle produceras fyra avsnitt av Fem killar i veckan, säger Joa Heimer som är exekutiv producent för programmet till Hänt. Han fortsätter:

– Ingen har alltså hoppat av från produktionen utan de fyra som medverkar i programmet är de som fick in bäst matchningar.

Hoppas att Monica hittar kärleken på annat håll!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fem killar i veckan sänds på torsdagar klockan 21.00 på TV4. Programmet sänds i fyra delar och finns även tillgängligt att streama på C More och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Här är alla singelkillar som söker kärleken i Fem killar i veckan

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om tjejerna i TV4:s nya tv-program Fem killar i veckan

FOTO: TV4/Privat

Senaste nytt