Artikeln innehåller reklamlänkar

Vänskapssveket chockar tjejerna i Bachelor: ”Skojar du?”

Vänskapssveket chockar tjejerna i Bachelor: ”Skojar du?”

Det dröjer inte länge förrän årets säsong av Bachelor blir dramatisk.
Redan i kvällens säsongsstart överrumplas en av deltagarna av att hennes bästa kompis anländer till huset.
– Jag kände mig sviken, berättar Johanna Ohlsson i Tjejerna avslöjar allt.
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”
Slå på ljud

Ikväll har en ny säsong av den populära dejting-dokusåpan Bachelor premiär på Sjuan, TV4 play och C More. Årets säsong har redan hunnit med att bli rejält omskriven då produktionen innan premiären avslöjat att det inte bara rör sig om en bachelor. För första gången i programmets historia är det nämligen två killar som söker efter sin stora kärlek.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Redan i våras avslöjades det att Simon Hermansson, 29, är årets bachelor och det var inte förrän inspelningarna dragit igång i Sydafrika som han fick reda på att han inte är den enda. En nyhet som förvånade honom rejält.

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon Hermansson till Hänt efter att beskedet blivit offentligt.

I säsongens första avsnitt är Simon Hermansson fortfarande ovetandes om att han inte är den enda som kommer dela ut rosor i höstens säsong, men avsnittet är inte odramatiskt för det.

Bästa vännen dyker oväntat upp

Efter att årets deltagande tjejer anlänt till huset i Sydafrika och haft ett första möte med Simon väntas ett mingel. Under en pratstund mellan Simon och Johanna Ohlsson, 28, anländer plötsligt ytterligare en tjej. Det visar sig vara Johannas bästa vän, Isabella ”Bella” Englund, 27.

– Vi är väldigt nära vänner. Johanna har ingen aning om att jag ska komma. Jag är väldigt nervös för att träffa henne, jag har ingen aning om hur hon kommer att reagera, berättar Bella innan hon kliver in och avbryter samtalet mellan Simon och Johanna.

Och det är en märkbart chockad Johanna som ser sin bästa vän.

– Men alltså gud, skojar du med mig eller? Jag orkar inte med det här, vad är det här?, utbrister Johanna.

Förvånat kramar hon om Bella och berättar för Simon att det är hennes bästa vän. Men i en synk förklarar hon vad hon egentligen känner.

– Alltså jag hade aldrig gjort så mot en vän, söka någonting där jag vet att min vän ville det så gärna, berättar Johanna och fortsätter:

– Det är klart att man blir glad av att se sin bästa vän, men nej, kanske inte i det här sammanhanget. Det kändes lite… ja, förvånande faktiskt.

Tillbaka hos de andra tjejerna förklarar Johanna vad som hänt. Hon berättar att Bella tidigare sagt att hon också velat söka till årets säsong, men att Johanna då uttryckt att hon inte tyckte att det var en bra idé.

Hård stämning i studion

I playprogrammet Tjejerna avslöjar allt som visas på TV4 Play och C More visas både bortklippt och smygfilmat material och deltagarna får där chansen att berätta sina egna versioner. Efter säsongens första avsnitt av Bachelor tar programledaren Malin Stenbäck, 32, återigen upp situationen med de två bästa vännerna. Bella berättar att hon hoppats på en annan reaktion från Johanna, som valde att ta avstånd från vännen under programmets mingel.

Johanna själv förklarar att hon känt sig ledsen över det faktum att Bella inte berättat i förväg att hon skulle medverka. Detta efter att hon bett Bella att respektera henne och inte söka.

– Jag kände mig sviken, säger Johanna och får medhåll från programledaren Malin, som ställer frågan vidare till Bella.

– Jag förstår hennes reaktion, men hade hoppats på en annan reaktion, svarar Bella.

De övriga tjejerna är snabba på att reagera.

– Bella, när vill man någonsin dejta samma kille som sin kompis? frågar en undrande Amanda Koskela, 26.

Frågorna om beslutet att söka till Bachelor haglar över Bella som till slut får nog.

– Ni behöver inte hålla med mig, jag respekterar Johanna och ni får respektera att jag tog det här beslutet. Jag är här nu och jag förstår inte riktigt hur det här på något sätt gör situationen bättre. Jag hoppas ju att jag och Johanna kan få prata ut och det här är mellan oss. Så att ni lägger er i, det tycker jag faktiskt är lite taskigt. För ni går på ganska hårt mot mig, säger Bella i Tjejerna avslöjar allt.

Bachelor Sverige sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

Bachelor – Tjejerna avslöjar allt sänds måndag och torsdag på TV4 Play och C More.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN