Vännernas sista möte med Paolo Roberto – timmen innan sexköpet

Vännernas chock över Paolo Roberto – träffades timmar innan sexköpet

Paolo Roberto greps under torsdagskvällen misstänkt för att ha köpt sex.
Under fredagen erkände han sitt brott i en intervju med TV4 Nyheterna.Bara timmar innan brottet ska ha begåtts träffade Paolo Roberto sina vänner i den dolda klubben Il Barbiere Nascosto, något som satte vännerna i en rejäl chock.

TV4-profilen Paolo Roberto, 51, skrev under natten till fredag förra veckan ett mycket kryptiskt inlägg på Instagram. Han förklarade att han under natten hade fattat ett riktigt dumt beslut som skulle leda till riktigt stora konsekvenser.

”Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år”, skrev han i sitt inlägg och fortsatte:

Och vet ni vad? Det är rätt åt mig!”.

”Det är första gången”

Under tidig förmiddag nådde nyheten om att en svensk tv-profil och entreprenör gripits misstänkt för sexbrott många svenska hem. Kort därpå ställde Paolo Roberto själv upp i en intervju med TV4 Nyheterna där han erkände sina handlingar.

Programledaren och journalisten Jenny Strömstedt frågade Paolo i intervjun vad han hade gjort och förklaringen blev:

– Jag har köpt sex. Det är första gången.

Paolo menade på att det var ett slags självskadebeteende som dykt upp när det går bra för honom.

– När det går bra för mig, jag har aldrig varit så lycklig, livet blommar, då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Och det har varit olika typer, det har varit väldigt mycket våld, sa Paolo i intervjun och fortsatte:

– Och den här gången lyckades jag hitta det som jag egentligen tycker är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos mig.

Kort efter intervjun i TV4 framkom det att Paolo sparkats från både TV4 och Rix FM, samt att både Coop och Ica valt att stoppa inköpen av hans produkter.

Köpts ut ur dolda klubben

Paolo Roberto var en av medlemmarna i den dolda klubben Il Barbiere Nascosto, som är italienska för ”dold barberare”. I lokalen på Östermalm i Stockholm hade klubbens delägare, Paolo en av dem, haft ett möte vid 16-tiden på torsdagen som sedan avslutats runt 18-tiden. När mötet var över spred sig gästerna därifrån åt olika håll.

Bara en dryg timme senare så greps Palo Roberto av polis – misstänkt för att ha köpt sex.

Paolo Roberto har nu köpts ut ur klubben, och de resterande medlemmar chockades rejält av händelsen.

Fram till nu har Paolo suttit som minoritetsdelägare i bolaget och har i och med det haft möjlighet att samlas med de andra medlemmarna för att klippa håret, skägget och ta en whiskey – helt utan insyn från gatan.

Lämnat vännerna i Il Barbiere Nascosto i chock

Men nu är Paolos aktiepost i företaget tillbakaköpt. I ett meddelande till Expressen skriver bolagets huvudman Richard Burström att Paolos utträde gäller med omedelbar verkan och att alla varit eniga om att det var rätt beslut att ta.

– Då kan väl du förstå hur det kändes dagen efter, säger Richard Burström till Expressen och fortsätter:

– Både jag och de andra är helt chockade. Jag tror inte att det går att få någon överblick på allt som har hänt just nu, inklusive så klart konsekvenserna för det här bolaget där vi är några stycken som har hållit på under en längre tid. Det är väldigt jobbigt på tusen olika sätt.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, TV4

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!