LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vännernas privata bilder på Avicii från hemliga resan

26 jun, 2019 
Andreas Kristensson
Vännens bilder på Avicii från hemliga resan
Succéregissören bakom den omtalade dokumentären, Avicii: True stories, Levan Tsikurishvili, har till minne av Tim ”Avicii” Bergling släppt en musikvideo med nytt exklusivt material från den hemliga resan.
Annons
Regisörens nya bilder – filmer på Aviciis hemliga resa – ”Bearbetade sorgen”Brand logo
Regisörens nya bilder – filmer på Aviciis hemliga resa – ”Bearbetade sorgen”

Levan Tsikurishvili, 35, har efter Tim ”Avicii” Berglings död 2018, hyllat den bortgångna världsartisten genom att producera en ny musikvideo till nysläppta låten Heaven. Till videon har det också publicerats ett flertalet bilder och privata filmer från deras tid tillsammans i Madagaskar.

Tim blev snabbt en av de mest älskade artisterna i både Sverige och världen över med sitt debutalbum True och singeln Levels 2011. Efter sitt genombrott har han producerat världshits som With out you, Hey brother och Lonely together. Under åren 2011 till 2014 rankades han på plats 3–6 på DJ Mag:s lista över världens 100 bästa DJ:s.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

2018 kom däremot den tragiska nyheten om att han avlidit och hela musikvärlden sörjde hans bortgång. Stora artister som Kygo, Martin Garrix och Tiesto visade alla sin sympati för den bortgångna stjärnan.

Känsliga tiden i Madagaskar

Efter den sista spelningen 2016 reste Avicii till Madagaskar för att koppla av tillsammans med barndomsvännen Awat och regissören Levan Tsikurishvili. Flera år senare besökte Levan Tsikurishvili återigen platsen för att spela in en hyllningsvideo av Tim Bergling till låten Heaven.

Annons

Vad jag kände att jag gjorde för Tim var att bevara minnet av en fin stund. Men naturligtvis, det här har varit en av de absolut svåraste och känsligaste saker jag har gjort i hela mitt liv, säger han till GP.

Levan Tsikurishvili fortsätter med att prata varmt om tiden i Madagaskar 2016.

”Vi pratade om allting, skrattade, spelade monopol, hängde med lemurer, och utforskade hela ön tillsammans”, berättade han i ett pressmeddelande.

Hyllningen till Tim Bergling

I den nya musikvideon visas bilder och rörligt material från dokumentären som tidigare inte visats för allmänheten, det mixas också med helt nytaget material från platsen Madagaskar. Levan Tsikurishvili utrycker arbetet som känsligt men fint.

Han bearbetade sorgen genom arbetet men det var också ett sätt att hedra Tim Bergling som person och artist.

– Jag har aldrig träffat en så pass ung människa som besitter så mycket intelligens som han gjorde, säger Levan Tsikurishvili till GP.

Se bilderna från resan här:

FOTO: Youtube

Annons