LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Vännernas hämnd på Simon Sköld: "Härliga blåmärken"

17 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Simon Sköld fick äntligen sin deckardrottning när paret i största hemlighet gifte sig i Stockholms skärgård tidigare i sommar. Eftersom bröllopet hölls hemligt blev det därmed ingen svensexa för Simon, men nu har vännerna gett igen med vad han i sin blogg beskriver som "värre än en vanlig svensexa".
Annons

När det var dags för Simon Sköld, 30, att i efterhand få sin svensexa avklarad, efter att han i hemlighet gift sig med Camilla Läckberg, 42, sparade inte vännerna på krutet. Allt började med att han hämtades upp av vännen och kollegan Sean på landet. Plötsligt dök en BMW upp och ut kom en person som utgav sig för att vara polis. Både Sean och Simon blev gripna med handbojor och sattes i den andra bilen för att köras till polisstationen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag kan säga att jag vart verkligen helt grundlurad. Kul att man har kompisar som ställer upp på sin fritid för lite skådespel!”, skriver Simon på sin blogg.

Men dramatiken slutade såklart inte där. Efter polisskådespelet var det dags för hela gänget att spela paintball, eller Simon skulle inte själv delta, utan var bara med för att agera måltavla. Iklädd en älgdräkt skulle han springa mellan två punkter medan vännerna fick skjuta hur mycket de ville på stackars Simon som hade svårt att komma undan.

“Jävlar vad jag sprang, men med en mask framför huvudet som gjorde det svårt att andas så gick tempot väldigt snabbt ner och jag kände hur det ökade deras träffantal markant. Har lite härliga blåmärken idag, men det gör inget jag förstår att det var jävligt kul för dem och tävlingsmänniska som jag är kunde jag ju inte låta bli att låta dem i alla fall få chansen att träffa mig”.

Men sen fick även Simon testa på att skjuta själv, när pistolskytte stod på schemat. Gänget testade även på att åka wakeboard innan kvällen avrundades med en middag med alla vänner.

Foto: IBL

Annons