LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vännens sorg efter Avicii – berättar om fina reseminnet: ”Jag kommer aldrig glömma”

15 maj, 2018 
Avicii
Den 20 april möttes vi av det tragiska beskedet om att Tim ”Avicii” Bergling gått bort, 28 år gammal. Nu bryter vännen och regissören till dokumentären om Avicii, Levan Tsikurishvili, tystnaden om minnena ihop och hur Avicii var som person.
Annons

Dokumentären om Tim ”Avicii” Bergling kom hösten 2017 och berörde alla, redan innan hans bortgång den 20 april i år. I den får vi ta del av det hektiska och påfrestande liv som Avicii levde, och hans känslor och tankar där till.

Regissören Levan Tsikurishvili, bryter nu tystnaden om sorgen efter vad som kom att bli hans nära vän efter inspelningarna. I ett ärligt och öppet inlägg på sin Instagram skriver han nu om hur Avicii var som person, mot honom och mot andra. Att han var en av de mest ödmjuka personerna han någonsin mött.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Att skriva detta till dig känns orealistiskt; som en oändlig mardröm eller ett hemskt skämt. Du var, och kommer alltid att vara den mest intelligenta och lojala personen jag någonsin känt i denna ytliga bransch”, skriver han och fortsätter:

”Jag beundrar och kommer verkligen att sakna ditt äkta och ödmjuka sätt att vara på, som jag aldrig tidigare sett i en annan människa. Aldrig såg jag dig döma en person som grundar sig på andras åsikter och aldrig lät du andra döma någon som inte var där och kunde försvara sig.”

Annons

Han minns och delar med sig av finna minnen ihop med Avicii.

”Jag kommer aldrig att glömma när en Lemur bet dig i fingret mitt i djungeln i Madagaskar, och du nästan svimmade av smärta medan du lindade in fingret i ett blad. Men trots det försvarade du Lemuren och sa; ”Brysh, han är inte aggressiv, han trodde bara att mitt finger var en del av maten jag gav honom, det är inte hans fel”.”, skriver han och fortsätter:

”Du introducerade mig till en värld som inte fanns för mig innan våra vägar korsades och jag tackar för många saker jag fortfarande gör idag.”

Innan dokumentären släpptes pratade Levan Tsikurishvili om Aviciis mående efter hans tidigare hälsoproblem, och också efter beslutet om att sluta turnéra 2016.

– Han mår perfekt. Min uppfattning är att han tränar väldigt mycket och jag hoppas kunna steppa upp på den nivån han är. Ja, gott slut, sa han i Malou efter tio då.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons