Vännens pik till Kenza: ”Ser så mycket fram emot era barn...”

Kenza Zouiten och Aleksandar Subostics sagobröllop har varit svårt att missa. På sociala medier florerar bilder på de nyblivna makarna hejvilt, och en vän tar tillfället i akt och passar på att pika om att han längtar efter parets nästa steg...

Efter Kenza Zouiten, 26, och Aleksandar Subosics, 33, drömbröllop i helgen ramlar det in bilder på sociala medier från alla håll och kanter. Alla som var närvarande på slottet har så klart något som de vill dela med sig av. Bloggaren Andreas Wijk, 24, var på plats, och även han hade bilder att dela med sig av. På en bild av honom och bruden skriver han en kryptisk kommentar.

”Ser så mycket fram emot era barn…”

Går Kenza och Aleks i barntankar redan nu?… eller är det bara Andreas som är sugen på att mysa med bebisar? För nog planerar Kenza och Aleks att skaffa barn i framtiden. I ett eget Instagram-inlägg skriver hon att hon önskar att hennes framtida barn vill bära hennes brudklänning en dag.

Och på tal om Kenza, Aleks och bröllop så begav sig de nyblivna makarna ut på sin smekmånad idag. Egentligen var resan planerad att gå av stapeln redan igår, men paret hade för mycket post-bröllopsångest.

”Planen var egentligen att ge oss iväg igår men efter bröllopshelgen kände vi oss båda så himla….ledsna. Jag visste att det skulle kännas lite tråkigt när något så stort man planerat så länge var över, men jag hade inte räknat med att det skulle kännas så tomt. Vi var inte alls sugna på att åka iväg, vi ville leva kvar i helgen”, skriver Kenza på sin blogg.

Men nu är de på väg – bokstavligt talat. Det blir en roadtrip med bil längst medelhavskusten i minst tre veckor. Första stoppet blir Belgien, eller ja, egentligen Malmö, för en fika med Kenzas syster. Ett besök i Spanien blir det också, men mycket mer än så har de inte planerat. Kenza känner sig lite orolig inför det…

”Känns så läskigt att åka iväg utan plan haha, jag gillar ju att ha kontroll”, skriver hon i ett annat inlägg.

Hur som helst så önskar vi på Hänt er den finaste smekmånaden, Kenza och Aleks!

LÄS OCKSÅ: Se bilderna från Kenzas bröllop – ”Gråter fortfarande”

LÄS OCKSÅ: Kenza om smekmånaden: ”Blir minst tre veckor”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!