LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Vanessa Falk tar bort brösten: ”Vem kommer älska mig?"

18 okt, 2016 
Linnéa Geijer
Vanessa Falk har ärvt cancergenen från sin pappas sida av släkten. Nu tar hon bort brösten.
Annons

Snart efter Christian Falks död 2014 visade ett blodprov att hans dotter Vanessa Falk, 31, hade ärvt den aggressiva cancergen som krävt hans liv. I Kakan Hermanssons, 35, podd “Under Huden” berättar Vanessa om beslutet att operera bort båda sina bröst i hopp om att förebygga en framtida cancerdiagnos.

– Jag älskar mina bröst och nu är det ett hot mot mig, berättar hon.

Vanessas pappa, producenten Christian Falk, fick cancer i bukspottskörteln och gick bort 2014.

Under loppet av fyra månader trodde läkarna att Vanessa fått bröstcancer två gånger, och musikern berättar att det känts som att hon har varit på magnetröntgen en gång i veckan. Genom operationen hoppas Vanessa säkra en framtid, ändå är det just denna hon oroar sig mest över.

– Jag har så mycket bagage och nu ska jag operera min bröst. Kommer jag någonsin träffa någon? Vad händer? Vilken kille kommer älska mig? En kille blir ju inte kär i ens bröst, men det där är ju tankar som är verkliga, förklarar hon och tillägger:

– Det låter så romantiserade att säga att man ska göra en Angelina Jolie. Det känns inte som att det här har något med det att göra.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons