Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Emilia Wahlunds nya besked om relationen med Marcelo Peña

06 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Mercelo Pena och Emilia Wahlund
I våras surrades det om att Paradise hotel-profilen Marcelo Peña hittat en ny flamma. Det är Gävle-tjejen Emilia Wahlund som ska ha fångat Marcelos hjärta. Trots att paret aldrig bekräftat att de faktiskt är tillsammans kommer nu Emilia med en tvärvändning – och berättar att de bor ihop.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Marcelo Peña, 28, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan Big brother 2012. Förra året deltog han i Paradise hotel där han fann kärleken i Nina Glimsell Udovicic, 25.

Efter inspelningen av programmet blev de ett par och Nina flyttade från Göteborg till Marcelo i Stockholm. Men i mars i år berättade Nina i en video på Youtube att de gått skilda vägar efter drygt ett år tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, förklarade Nina i videon.

Romansryktet mellan Marcelo Peña och Emilia Wahlund

Några veckor senare kom dock uppgifter om att Marcelo Peña träffat en ny tjej, nämligen Emilia Wahlund, 19, från Gävle. Nyheter 24 skrev då att paret inte bekräftat sin relation, men att de umgås flitigt.

Annons

För Hänt berättade Marcelo i maj att han och Emilia Wahlund då inte hade en seriös relation.

– Det jag ser mest fram emot i sommar är att bara vara med vänner och festa och ha det kul. Jag har varit i ett förhållande varenda jävla sommar känns det som, så den här sommaren ska jag bara njuta av min egen tid och inte behöva tänka på att ta hänsyn till någon annan person. Jag är sån människa som njuter av minsta lilla, en riktig livsnjutare. Det kommer förhoppningsvis att bli mycket tjejer i sommar, sa Marcelo till Hänt.

På den direkta frågan om han och Emilia var ett par svarade Marcelo då:

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte ingjuta några falska förhoppningar i henne. Tvärtom. Jag är väldigt mycket singel och det vill jag som sagt vara den här sommaren.

Emilias egna ord om relationen med Marcelo Peña

Men trots Marcelos Peñas ord i våras tycks han och Emilia Wahlund fortfarande hålla ihop och de syns ofta i varandras sociala medier.

Nu har också Emilia bekräftat att hon och Marcelo bor tillsammans. I en frågestund på Instagram story får Emilia frågan om de bor ihop.

Ja, det kan man väl säga”, skriver hon i ett svar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons