Utröstade Let's dance-deltagaren återvänder till tävlingen: ”Så kul”

Årets säsong av Let's dance närmar sig sitt slut. Men nu verkar det som att en tidigare deltagare återvänder till tävlingen i finalen.
Läs här!
0:38

Efter reklamen: Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

(0:38)

Succéprogrammet Let's Dance 2022 närmar sig sitt slut. Efter många långa veckor av uppträdanden framför publik och ihärdiga timmar av övande så är nu tre kändisar tillsammans med deras proffsdansare kvar i tävlingen.

I kvartsfinalen blev det Aron Anderson, 34, och Jasmine Takács, 34, som fick lämna. Redan från början har paret varit en favorit och både tittare och jury har imponerats av deras kreativa framträdanden.

Aron har både hissats ner från taket och rullat ner för en trappa baklänges, och i kvartsfinalen körde han över sin danspartner med rullstolen som en del av dansnumret. Häftigt!

Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Se klippet här!

Så blir finalen i Let's dance 2022

De danspar som tagit sig hela vägen till finalen är Youtube-profilen Filip Dikmen, 25, och Linn Hegdal, 26, artisten Eric Saade, 31, och Katja Lujan Engelholm, 30, samt tv-personligheten Marie Mandelmann, 58 och Jonathan Näslund, 35.

Men efter ett nytt inlägg på Instagram har vi nu fått reda på att en gammal deltagare gör comeback i finalen.

En utröstad deltagare återvänder

En av de kändisar som var först ut i Let's dance 2022 var tv-personligheten Mia Parnevik. Hon dansade med proffsdansaren Tobias Karlsson och de två blev en härlig match. I starten av årets säsong berättade hon om relationen mellan de två.

– Han är helt fantastisk. Jag har ju världens bästa. Hans energi studsar och jag tänkte att vi skulle studsa ihop, men vi får också en väldigt bra synk för han är en sån fin medmänniska. Vi har fantastiskt roligt, sa hon då.

Trots den härliga ihopparningen så blev Mia och Tobias först av alla att lämna programmet. De båda var ändå nöjda över sina prestationer, vilket de uttryckte när de röstades ut.

– Alla är så himla bra och det var en sådan nivå på det, att det var bara wow, hur ska man ens kunna fajtas mot det här. Alla är fantastiska, sa Mia Parnevik.

– Du har genomfört två danser med bravur, vi är superstola, sa Tobias Karlsson.

Med tanke på att Mia gick igenom en höftoperation tätt intill sin medverkan i programmet var hennes instats extra imponerande!

Nu får vi dessutom veta att hon kommer tillbaka till tv-rutan lagom till säsongsfinalen av Let's dance 2022. Det avslöjar Mia själv på sin Instagram.

”Snart så ses vi Tobias Karlsson och gänget på TV4 Let's dance. Sk bli så kul att få dansa med er alla. Can't wait!”

Spännande!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!