LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Uppgifter: SVT:s stora favorit är klar för Melodifestivalen efter flera års tjat

14 nov, 2017 
Lina Arvidsson
Nya uppgifter säger att Christer Björkmans stora favorit är en av artisterna i nästa års Melodifestival.
Annons

Efter flera år av tjat har Jonas Gardell, 54, tackat ja till att medverka i Melodifestivalen, det skriver Aftonbladet.

SVT och melodifestivalgeneralen Christer Björkman har länge kämpat för att få med komikern och författaren i Melodifestivalen.

– Christer Björkman har haft honom på sin önskelista i flera år, säger en person med insyn.

Under åren har flera låtar skickats in med förslag på att ha Jonas Gardell som sångare. Varje gång har Jonas tackat nej. Men nu verkar det som att Jonas Gardell har tänkt om och tackat ja till att medverka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jonas har faktiskt tackat ja. Det är så klart det kan bli att han tävlar nästa år, säger en källa med insyn i Melodifestivalens redaktion.

Efter att Jonas Gardell äntligen tackat ja ska SVT ha kämpat hårt för att hålla komikerns deltagande hemligt. Anledningen ska vara att de är rädda att han ska hoppa av om det kommer fram för tidigt.

Det är knappt två veckor kvar tills SVT officiellt presenterar vilka artister som kommer att delta i nästa års Melodifestival.

Jonas Gardell har flera gånger varit med som underhållning mellan sångnumren. Om uppgifterna stämmer är det första gången han står på scenen som schlagerartist.

FOTO:

Annons