Uppgifter: Siv Cotton gör comeback i Svenska Hollywoodfruar

Siv Cotton gör comeback i Svenska Hollywoodfruar.

Inspelningen av Svenska Hollywoodfruar pågår för fullt. Enligt nya uppgifter kommer en gammal bekant att dyka upp i programmet – och produktionen hoppas på dramatik.

I värmen i Los Angeles pågår just nu inspelningarna av nästa säsong av realityserien Svenska Hollywoodfruar som sänds i TV3. Programmet är nu inne på sin 12e säsong.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Populära Maria Montazami ska förstås vara med i den kommande säsongen. Hon är den enda som varit med i alla säsonger sedan Svenska Hollywoodfruar började sändas 2009. Även Gunilla Persson, som varit med i nio säsonger, ska vara med.

Dessutom gör ett bekant ansikte comeback. Norskan Siv Cotton ska enligt Aftonbladet ha skrivit kontrakt med TV3 för den nya säsongen.

Redan i säsongavslutningen av Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen blev det blivit dramatik mellan Siv Cotton och Anna Anka.

– Det blev nästan knytnävsslagsmål. Hon for upp ur stolen och kom emot mig – helt bindgalen, sa Siv Cotton efter programmet till Aftonbladet.

Hoppas på fler bråk

Anledningen till bråket ska ha varit en nakenfotografering som Siv Cotton gjort i säsong 6.

– Jag blandar mig inte med såna människor. Allt som hon gör handlar om sex, sex och porr, sa Anna Anka då i programmet.

Enligt en källa till Aftonbladet hoppas TV3 på fler konflikter mellan Anna Anka och Siv Cotton.

– Det är säkert därför Siv har anlitats. Producenterna räknar med att hon och Anna inte kommer överens och att det blir dramatisk tv, säger en uppgiftslämnare.

LÄS MER: Stöld, slagsmål och porrbråk – här är de största skandalerna i Svenska Hollywoodfruar

LÄS MER: Anna Ankas avslöjande: Därför lämnade jag Svenska Hollywoodfruar

FOTO: TV3

Senaste nytt