TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Uppgifter: Miljardären är Isabella Löwengrips nya kärlek

01 jul, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Miljardären sägs vara Isabella Löwengrips nya kärlek
Isabella Löwengrip erkänner att hon är förälskad. En svensk miljardär i 50-årsåldern, som beskrivs som en stilig och karismatisk affärsman, pekas ut som den 28-åriga entreprenörens kärlek!
✔︎ Hennes egna ord.
✔︎ Flytten till USA.
✔︎ ”Allt är en riktig kärlekscirkus”.
Annons

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, som under det senaste decenniet byggt flera starka bolag, har ett tydligt uttalat mål; hon vill bli världens mäktigaste kvinna. Men det som verkligen fångat hennes hundratusentals följares intresse är den nya romans som hon hintat om under våren, en kärleksaffär som hon försökt hålla hemlig i kulisserna – men i slutändan inte kunnat hålla inom sig.

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon på sin blogg i april.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt uppgifter är det ingen mindre än en av Sveriges mest framgångsrika affärsmän som fångat Isabellas hjärta. Mannen, som är i 50-årsåldern, är sedan flera år rankad som en av de främsta inom sin bransch och är miljardär.

Isabella Löwengrip presenteras som sommarpratare
Isabella erkänner att hon är förälskad.

Isabella Löwengrip erkänner: ”Jag är förälskad”

De har vid flera tillfällen florerat på samma evenemang och rör sig i samma framgångsrika kretsar med de absoluta topparna.I början av juni publicerade Isabella ett känslosamt inlägg på sin blogg där hon berättade om den hektiska tiden som pågår i hennes liv just nu, och avslöjade samtidigt att hon är förälskad.plus_iconLönelista: Så mycket tjänar svenska kändisarna 2019Läs mer

Annons

”Det är en spännande tid framför mig. Halvtidsboende och bolag i NYC. En stiftelse i Sverige. Bloggen försvinner på svenska, endast engelska. Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång. Som vanligt alltså”, skrev hon på sin blogg.

Att Isabella inte kommer tillbringa mer än halva sin tid i Sverige framöver ska enligt uppgifter vara väl förankrat med affärsmannen. I dagarna visade hon upp bilder från en lyxig lägenhet på Manhattan som hon ska bo i under tiden som bygger sina bolag i USA.

Isabella Löwengrip lägenhet New York
Bilder från lägenheten Isabella ska bo i när hon är i New York och arbetar med sina bolag framöver.
Isabella Löwengrip lägenhet New York
Utsikten från lägenheten är typisk för Manhattan.

Isabellas kommentar om uppgifterna

Miljardären beskrivs som en stilig man som är extremt trevlig och karismatisk, samtidigt som han är respekterad stjärna inom sitt affärsområde.

– De här männen arbetar dygnet runt och sitter med sina datorer all vaken tid, de lever i en väldigt speciell värld, säger källan.

Hänt har varit i kontakt med Isabella Löwengrip som är fåordig om sin relation med den svenska miljardären.

– Hon avböjer att kommentera, hälsar Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest.

FOTO: TT/Anna-Karin Nilsson, Instagram

Annons