LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Uppgifter: Kim Kardashian och Kanye West väntar sitt fjärde barn

02 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Kim kardashian och Kanye west väntar sitt fjärde barn via surrogatmamma
Kim Kardashian och Kanye West ska bli föräldrar till en liten pojke enligt uppgifter. Det blir parets fjärde barn, och det andra via surrogatmamma.
Annons

Realityprofilen Kim Kardashian, 38, och hennes make, rapparen Kanye West, 41, har varit ett par sedan 2012. De har tre barn ihop, North, 5, Saint, 3, och lilla Chicago snart 1. Den yngsta föddes via en surrogatmamma då Kim vid sina tidigare graviditeter fick stora komplikationer.

Nu skriver Us weekly att familjen är på väg att utökas. Enligt tidningen ska även det fjärde barnet väntas via en surrogatmamma. En källa berättar att paret hade ett embryo kvar, en pojke som nu väntas komma i maj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En annan källa bekräftar att ett fjärde barn är på väg via en surrogatmamma och säger att det alltid har varit Kims dröm att ha en stor familj.

När Chicago föddes valde Kim att berätta nyheten om surrogatmamman i familjens tv-serie Familjen Kardashian. Det hade då gått flera månader av graviditeten. Kim tyckte situationen var jobbig då hon inte hade kontroll över graviditeten på samma sätt som hon hade när hon själv bar sina första barn.

Annons

– Det är så frustrerande att inte ha möjligheten att göra det själv. Som att gå på alla läkarbesök och verkligen vara närvarande, men det är inte du som bär på barnet själv, det är så hårfin balans hur mycket du ska vara i deras liv, sa hon då.

Höll surrogatmamman hemlig

Paret Kardashian West valde då att hålla surrogatmammans identitet hemlig.

– Jag är så tacksam för att en person är så osjälvisk och snäll som gör det här, och jag vill definitivt att det ska hållas privat. Jag vill inte att folk ska hitta min surrogat. Hon vet inte hur ska hantera saker som detta. Det är inte hennes värld.

Varken Kim eller Kanye har bekräftat att ett fjärde barn är på väg, men känner vi dem rätt lär nyheten avslöjas i ett avsnitt av Familjen Kardashian inom den närmsta tiden.

FOTO: IBL

Annons