LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Uppgifter: Gunilla Persson tävlar i Let's dance 2019

13 feb, 2019 
Uppgifter: Gunilla Persson klar för Let's dance 2019
Enligt uppgifter till Aftonbladet är Hollywoodfrun Gunilla Persson klar för årets Let's dance. ”Det är ett program som jag verkligen vill göra”, säger Gunilla till tidningen.
Annons

Enligt källor till Aftonbladet ska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, vara klar för TV4:s populära tv-program Let’s dance. Det är inte första gången vi ser en Hollywoodfru dansa i programmet. Förra året såg vi Britt Ekland, och tidigare har vi sett både Isabel Adrian och Maria Montazami.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra. Och som jag kommer att göra. Men om jag ska vara med just i år kan jag inte bekräfta, säger Gunilla Persson till Aftonbladet.

Gunilla Persson har svenska folket kunnat följa i TV3:s Svenska Hollywoodfruar i flera säsonger, vilket och har gett henne möjligheten att driva den egna tv-showen The Gunilla Show på samma kanal. I Svenska Hollywoodfruar får vi också följa dottern Erika och mamman Iris.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi har också sett Gunilla Persson i andra produktioner som Fångarna på fortet och Biggest loser VIP.

– Alltid när man är med i ett program, vare sig det är Svenska Hollywoodfruar, Biggest loser, Fångarna på fortet eller vad det nu är så är det ju ett himla hemlighetsmakeri runt omkring det. Man får inte enligt kontrakt säga någonting, fortsätter Gunilla Persson till Aftonbladet.

Andra klara för Let’s dance

Aftonbladet har även tidigare avslöjat att kändissonen och tv-profilen Lance Hedman Graaf, 18, kommer att tävla i programmet. Det är dock ingenting han själv vill bekräfta när Hänt när honom. Om han kommer att medverka i programmet återstår därför att se.

Let’s dance 2019 sätter igång fredagen den 22 mars på TV4.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons