Uppgifter: fyra nya artister är klara för Mello

Melodifestivalen 2018 kommer bjuda på många välkända ansikten. David Lindgren kommer vara ensam programledare och förra veckan avslöjades att Samir och Viktor är klara för tävlingen. Nu avslöjas ytterligare fyra artister.

Förra veckan avslöjades att succéduon Samir Badran, 27, och Viktor Frisk, 22, är klara för Melodifestivalen 2018. Nu har Nöjesbladet fått uppgifter om fyra nya artister som ska medverka i nästa års upplaga av musiktävlingen, bland annat Samirs flickvän Sigrid Bernson, 28.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Sigrid är känd från danstävlingen Let’s Dance där hon dansade med Samir i våras. Men han kommer inte vara den enda Sigrid har en koppling till i Melodifestivalen, hon kommer dessutom tävla mot killen hon vann Let’s Dance med 2014 – Benjamin Ingrosso, 20.

Som liten vann Benjamin Lilla Melodifestivalen med låten “Hej Sofia” och i år gjorde han debut i den stora tävlingen med låten “Good lovin”. Och nu gör han comeback nästa år, om han får till en låt han vill tävla med.

Någon som också deltog förra året var Felix Sandman, 19, men då som en del av bandet FO&O, nästa år ska han enligt källor till tidningen medverka i tävlingen helt solo.

Den fjärde artisten som ska vara klar för Melodifestivalen 2018 är Méndez, 42, han har tävlat två gånger tidigare och gör enligt källor till Nöjesbladet en rejäl comeback nästa år.

– Ja det stämmer. Man vill haka på latinovågen som fått ett uppsving med “Despacito”. Det är där Méndez kommer in, säger källan.

Förra veckan avslöjades även att David Lindgren, 35, kommer vara ensam  programledare för hela tävlingen.

David Lindgren ska leda Melodifestivalen 2018 ensam.

Först avslöjades att Samir Badran och Viktor Frisk ska delta i tävlingen. 

Benjamin Ingrosso ska vara med och tävla för andra året i rad. 

Sigrid Bernson ska vara med för första gången och möta pojkvänne Samir.

Sigrid och Benjamin har vunnit Let's Dance tillsammans.

Felix Sandman ska tävla ensam nästa år, i år tävlade han med gruppen FO&O

Méndez gör comeback, det blir hans tredje gång i Melodifestivalen.

Renaida Braun

Kalle Moraeus

Kamferdrops 

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Succéduon är klara för att tävla i Melodifestivalen

SE OCKSÅ: Benjamin Ingrossos chock – därför avbryter han intervjun

Foto: IBL