LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Uppgifter – dubbel babylycka för Ryan Gosling: "Överlyckliga"

29 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Uppgifter om att Ryan Gosling Eva Mendes väntar tvillingar.
Ska Ryan Gosling bli pappa igen? Enligt uppgifter är det nu tvillingar på G för Ryan och hans partner Eva Mendez.
Annons

Att säga att Ryan Gosling, 37, och Eva Mendes, 44, är ett av Hollywoods mest privata par är inte att överdriva. Sällan går de ut med detaljer kring deras privatliv och för två år sedan chockade de alla när de höll hela graviditeten och födseln av deras dotter Amada hemlig. Amerikanska medier kallade det för ”den största mörkningen i Hollywoods bebishistoria”.

Nu har nya uppgifter kommit om att väntar paret barn ännu en gång. Men denna gången inte bara ett, utan två – en flicka och en pojke, skriver tidningen OK! Magazine. Enligt en källa ska de båda skådespelarna vara otroligt glada över att utöka sin familj.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De är överlyckliga. Och med nyheten om att de väntar tvillingar, en flicka och en pojke, så är de i himlen. De berättar för sina vänner att det är ett mirakel de aldrig hade kunnat hoppas på, säger källan till tidningen.

Ryan och Eva har två barn sedan tidigare, Esmeralda, 3, och Amada, 2. Förra året ryktades det om att Eva skulle vara gravid med deras tredje barn, men så var inte fallet. Men paret har fortsatt velat få fler barn och valt att försöka genom provrörsbefruktning, IVF.

Annons

– De visste att de skulle kunna ha lite fertilitetsproblem i och med Evas ålder, men de förstod inte riktigt hur svår en IVF-resa skulle bli, berättar källan och fortsätter:

– Till och med när Eva ville ge upp fortsatte Ryan säga ”bara en gång till” och det var det försöker som lyckades. Eva har tackat honom ända sedan dess.

Enligt uppgifter är skådespelar-paret så upprymda över graviditeten att de redan börjat diskutera bebisnamn.

– De tänker Viviana till flickan och Carlos, efter Evas bror som gick bort. Hon vill hedra honom genom att namnge sin son efter honom och Ryan är mer än okej med det, säger källan.

Om källans ord stämmer återstår att se, men flera amerikanska medier har rapporterat om uppgifterna. Vi håller tummarna för ännu ett tvillingpar i Hollywood.

Foto: Stella

Annons