TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unos känslosamma tolkning rör artisterna till tårar: ”Så stort"

28 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Uno Svenningssons stämningsfulla version av "You'll be sorry" gav flera av deltagarna både gåshud och tårar i ögonen i "Så mycket bättre".
Annons

Det blev känslosamt redan från start under Anders “Moneybrother” Wendins, 42, dag i “Så mycket bättre”. När Uno Svenningsson, 57, klev upp under lunchen för att framföra sin tolkning av Anders gamla punklåt “You’ll be sorry”, från hans tid i bandet Monster, föll mer än en tår i rummet.

I stället för punk på engelska, bjöd Uno på en avskalad, känslosam version av låten med en ny svensk text. Efteråt var både Anders Wendin och de andra berörda och flera grät.

– Yes! Sweet Jesus! Fan vad grym du är. Oh, man… Det var jävligt stort för mig. Att du med din röst står och sjunger min melodi från när jaga var 22 år gammal, när jag var så sugen på att bli sedd… Och så kliver du upp och smashar in den, säger Anders Wendin i programmet.

Också Eric Saade, 26, var rörd och imponerad av framförandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blev så du direkt, det blev en Uno-låt från första raden. Fan vad fint, säger han i programmet.

”Så mycket bättre” sänds 20.00 på TV4 på lördagar.

Foto: TV4

Annons