TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unika bilder - ta en rundtur på Estelles nya förskola

11 okt, 2016 
Johnny Axelsson
Här springer prinsessan Estelle runt om dagarna och leker med sina 32 nya vänner på Montessoriförskolan Lilla Kvikkjokk ute på Djurgården.
Annons

Hänt kunde i början på oktober avslöja att prinsessan Estelle, 4, bytt från ”ur och skur”-förskolan Äventyret, vilket innebär att barnen ska vistas ute oftare och bygger på ett koncept som är framtaget av Friluftsfrämjandet, till Montessoriförskolan Lilla Kvikkjokk. Det är kronprinsessan Victoria, 39, och prins Daniel, 43, som valde att byta från Djursholm till kungliga Djurgården där nya förskolan ligger.

– Det stämmer att Prinsessan Estelle har bytt förskola. Kronprinsessfamiljen var mycket nöjd med Prinsessan Estelles tidigare förskola. Förmodligen handlar bytet av förskola om logistiska skäl, sa Ulrika Näsholm, Informationssekreterare på Hovets pressavdelning till Hänt.

Montessoriförskolan är en ekonomisk förening i vilken föräldrarna är delägare och personalen ansvarar för den dagliga verksamheten och pedagogiken. Verksamheten för samtliga barn är uppdelad i fem olika enheter. På förskolan finns i dagsläget 33 barn i åldrarna 1-5 år, tre montessorilärare, fyra montessoriassistenter, två barnskötare och en kock/pedagog.

Hänt har kikat lite närmre på området och på gården där prinsessan numera tillbringar sina dagar när mamma och pappa arbetar.

 

Se även förskolan och dess närområde i en 360-graders video.

Prinsessan Estelles nya förskolaBrand logo
Prinsessan Estelles nya förskola


Foto: IBL, Micael Engström

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons