Unga tv-mammans son hålls gömd från henne

Jenelle Evans från "Teen Mom" bråkar ännu en gång med sin mamma Barbara Evans om vårdnaden om hennes son Jace: – Hon svarar inte när jag ringer och tog Jace och gömde honom hela dagen i sitt hus inlåst.

“Teen Mom”-profilen Jenelle Evans, 26, har en brokig historia som kostat henne vårdnaden om äldsta sonen Jace. Sedan födseln 2010 har hennes mamma Barbara Evans haft vårdnaden om Jace. Mycket på grund av Jenelles då tveksamma livsstil med droger, alkohol och konstanta gräl med Barbara.

Nu har hon dock skärpt upp sig, har fått ytterligare två barn – Kaiser, 2, och nyfödda dottern Ensley – och planerar sitt stundande bröllop med fästmannen Nathan.

Enligt sajten Radar Online är dock fejden med Barbara minst lika bitter som tidigare. På amerikanska mors dag höll Barbra till och med Jace gömd från Jenelle.

“Hon svarar inte när jag ringer och tog Jace och gömde honom hela dagen i sitt hus inlåst. Ingen lögn”, skrev Jenelle på Twitter enligt Radar Online.

Teen Mom-profilen fick fira morsdag med sina andra två barn med saknaden efter Jace var stor. På Instagram skev hon:

”Glad alla hjärtans dag till mig! Barnen och David har gjort denna griffeltavla till mig och har ritat en fantastisk bild på den. Jag är kär! Den här dagen gick inte som jag hade tänkt mig men det kommer att komma flera i framtiden”

Den 25 maj ska Jenelle möta sin mamma i rätten igen för att reda ut vårdnadstvisten. Då ska den slutgiltiga beskedet komma om vem som ska få vårdnaden om sjuåringen.

LÄS OCKSÅ: Efter tredje barnet – ”Teen Mom” Jenelle förlovad

Foto: IBL

SENASTE NYTT!