Unga tv-mammans make sparkas från serien – efter orden om barnen

Jenelle Evans är MTV-serien "Teen mom":s mest omskrivna person. Men för en gångs skull är inte hon i blåsväder, däremot hennes make!

Det brukar blåsa kring de unga föräldrarna som är med i “Teen mom”, och produktionen har hittills haft överseende med det mesta. Men nu sparkas en av profilerna från serien med omedelbar verkan.

Jenelle Evans make David Eason petas nämligen efter en het diskussion på Twitter. Han ska enligt People under måndagskvällen ha hamnat i en diskussion som till en början handlade om amerikanska vapenlagar, men som snabbt gick över till att smutskasta hbtq-rörelsen.

David Eason ska ha skrivit att han aldrig skulle låta sina barn “umgås med dem eller bli på det sättet”. Många av hans följare reagerade omedelbart. Så även “Teen mom”-kollegan Kailyn Lowry, 25. Hon rasade mot hans uttalande och krävde även att MTV skulle peta honom från programmet.

Om någon högt uppsatt person läste henne krav är oklart, men hon fick sin önskan uppfylld. För enligt People beslutade MTV under tisdagen att samarbetet med David Eason avbryts omedelbart. Inspelningen av den nya säsongen har pågått i sex veckor, vilka konsekvenser det får för det redan inspelade materialet har hittills inte framkommit.

I en kommentar till sajten TMZ har Jenelle Evans uttalat sig om makens beteende, och försvarar honom med att han var helt ovetandes om konsekvenserna av sina ord.

“Nu förstår han att hans ord är väldigt starka i media och har raderat sitt konto. Han har lovat att hålla sina åsikter för sig själv i framtiden”, skriver Evans och fortsätter:

“David har inget emot personer från hbtq-rörelsen. Min tidigare manager var homosexuell och var en av våra närmaste vänner”.

Paret har dottern Ensley, 1, tillsammans. Sedan tidigare har Jenelle Evans sönerna Jace, 8, och Kaiser, 3.

LÄS OCKSÅ: Efter fängelsedomen – unga tv-mamman är gravid: ”En chock”

Jenelle Evans är känd för sina ständiga familjekonflikter.

Jenelle Evans tillsammans med maken David Eason.

Paret med 1-åriga dottern Ensley.

Jenelle Evans med sönerna Kaiser och Jace, som hon har sedan tidigare förhållanden.

Nathan Griffith är pappa till Kaiser.

Kaiser som nyfödd 2014.

Jenelle Evans är känd för sitt hetsiga humör.

Hon har ständiga bråk med sin mor, Barbara Evans, som har vårdnaden om Jenelles förstfödde son Jace.

LÄS OCKSÅ: Tv-mamman anmäls av sin mor – efter sonens avslöjande

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!