LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unga tv-mamman Sophie om uppbrottet: "Klart jag har skuldkänslor"

29 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Unga mamman Sophie Bernadotte Andersen om tuffa tiden
Sophie Bernadotte Andersen mådde dåligt i princip hela sitt liv. Men när hennes son föddes förändrades allt.
Annons

Två nya mammor dyker upp i nya säsongen av ”Unga mammor” på Viafree i augusti. En av dem är Sophie Bernadotte Andersen, 21, som trots namnet Bernadotte inte direkt haft en prinsessas uppväxt.

I en intervju i Aftonbladet berättar Sophie om det tuffa och svåra liv hon levde innan hon blev mamma till sonen Aiden för 10 månader sedan.

– Jag kommer från väldigt svåra familjeförhållanden där jag och min mamma aldrig riktigt kommit överens och min pappa flyttade till London när jag var fyra år. Då blev det jobbigt. Det var väldigt mycket bråk hemma, säger hon.

I stället växte Sophie upp i fem olika fosterfamiljer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När det inte har funkat hemma har jag haft turen att hamna i bra familjer. Men det är ändå tufft och svårt för ett barn eller en tonåring att slängas fram och tillbaka.

Hon berättar att hon under hela sitt liv mått ganska dåligt och att det fanns en tid när hon kände att den enda lösningen var att få ett slut på allting. Men sedan kom vändningen.

Annons

– När jag blev gravid och bestämt mig för att behålla barnet och bli mamma så såg jag en helt ny mening med livet. Så man kan säga att min son räddat livet på mig. Det är jag väldigt tacksam för idag.

I programmet syns Sophie tillsammans med Aidens pappa Pelle, 21. Men olyckligt nog tog det nyligen slut mellan dem, avslöjar hon.

– Vi separerade helt nyligen, men är fortfarande väldigt goda vänner. Det ena som kanske kommer kännas lite konstigt är att vi fortfarande är tillsammans i serien, säger hon.

– Sen är det klart jag har skuldkänslor för att jag inte kunde ge en kärnfamilj till Aiden. Samtidigt vet jag att om jag och Pelle är lyckliga så kan vi vara bra föräldrar åt honom. Och Pelle är en väldigt bra pappa, det måste jag ge honom även om vi inte är tillsammans längre.

I nya säsongen återkommer favoriterna Julia Bergman och sonen Milan, samt mammorna Natalie Eklind (f.d. Grip) och Linn Andersson. Ny mamma förutom Sophie är även 24-åriga artisten och youtubern Nicole Elizabeths Barraza Gaethe från Norrköping.

Säsong fyra av ”Unga mammor” har premiär på TV3 den 5 augusti samt Viafree den 1 augusti.

Foto: TV3

Annons