TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unga mammor-profilen i dramatisk krock: "Hade ingen chans"

29 sep, 2017 
AvHanna Svärd
I det senaste avsnittet av reality-serien "Unga mammor" blir det minst sagt dramatiskt när Natalie Grip berättar om hur hon krockat med en älg.
Annons

I programmet “Unga mammor” får tittarna följa fem unga mammor i deras vardag. En av dem är Natalie Grip, 22, som i gårdagens program berättar om sitt bilintresse.

– Det kommer väl från min pappa tror jag. Han var mycket för bilar han med så det sitter la i därifrån. Jag var mycket i garaget med honom när jag var liten, säger hon.

Men på tal om bilar kommer en helt annan aspekt in i samtalet. I programmet visas hur en kvaddad bil behöver repareras. Detta efter att Natalie varit med om en riktigt dramatisk bilfärd, där hon krockade med en älg.

– Vi hade varit i garaget och grejat med bilen. På vägen hem sedan var det mörkt och halt, och när vi nästan var hemma så hoppade älgen upp. Vi hade ingen chans att stanna. Då smackade vi med älgen, säger den unga mamman och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var dålig sikt. Han fick huvudet i min framruta och kroppen rätt in i Kevins dörr, säger hon.

Annons

Med i bilen var också Natalies sambo Kevin och även parets yngsta dotter som vaknade upp i sin bilbarnstol och började skrika efter krocken.

– Det blev en chock för henne tror jag. Men vi klarade oss. Ingenting mer hände förutom att vi träffades av glassplitter, berättar hon.

Och att det trots allt gick bra för alla inblandade tror sig Natalie ha förklaringen till:

– Jag är glad att jag körde lugnt. Hade jag kört snabbare som jag brukar göra hade det gått betydligt sämre för oss och för älgen.

Foto: IBL, TV3

Annons