StarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruck
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Unga mammor-profilens tunga sjukdomskamp: ”Pallar inte gömma mig längre”

28 okt, 2022 
Unga mammor 2019
Ellinor Bjurström, känd från Unga mammor och Top model lider av psoriasis.
I Hänt:s program Starstuck berättar hon nu om vad som blev räddningen för att våga prata om sjukdomen.
– Jag hade bara haft långärmat och långbyxor hela mitt liv, säger Ellinor.
Annons
Avsnitt 3 av StarstruckBrand logo
Avsnitt 3 av Starstruck

I Hänts egna program Starstruck bjuds kändisar till att diskutera de senaste snackisarna i nöjesvärlden. I varje avsnitt gästas programmet av en panel som är ett gäng kända svenska profiler. I avsnitt tre är det inga mindre än gastronomen och tv-personligheten Edward Blom, Bachelor-profilen Filippa Kronlund och influencern Ellinor Bjurström, även känd från Unga mammor och Top model.

Ellinor Bjurström om hur hon kom med i Top model

Programmet har fyra segment – Under press, Vad har HÄNT?, Google säger... och Då blev jag Starstruck. Den gästande panelen genomför alla segmenten i varje avsnitt och när det har blivit dags för Google säger... får Ellinor frågan:

Hur kom Ellinor Bjurström med i top model?

Annons

– Jag ansökte på TV3:s hemsida så kunde man fylla i en blankett men jag kan erkänna en sak och det var att jag sökte in och sen kände jag att nej det var inte tillräckligt snygga bilder på mig så jag gjorde en till ansökan. Så jag skrev att oj jag visste inte om min ansökan kom iväg eller inte, säger hon.

Egna orden om sjukdomskampen som avslöjades i programmet

Ellinor lider av den kroniska hudsjukdomen psoriasis, något som hon tidigare varit öppen med. Men första gången hon faktiskt pratade om sin sjukdom var i just Top model.

– Top model kommer jag alltid hålla jättejättekärt för det var det som förändrade mitt liv. Inte bara med kändisskapet eller något sånt utan mitt liv och min syn på mig själv. Jag gjorde en sådan otrolig personlig resa i det programmet. Jag har ju min psoreasis och innan programmet hade jag inte visat det för någon. Jag hade bara haft långärmat och långbyxor hela mitt liv, jag var inte ens med på idrotten när jag var liten, säger hon och fortsätter:

– Ingen visste om det, mycket möjligt min närmaste vän men inte mer än så. I Top model var det faktiskt första gången jag visade upp mig själv och bara kände att nu pallar jag inte gömma mig längre nu ska jag bara vara mig själv.

FOTO: TV3

Annons