Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unga mammor-Niffi om hatet efter orden om tvillingarnas pappor

15 feb, 2019 
Lina Arvidsson
Niffi Sjöberg om tvillingarna Ludwig och Wilma: har olika pappoe
Niffi Sjöberg är en av de nya mammorna i programmet Unga mammor. Nu berättar Niffi om hatet hon fått motta efter att det kommit fram att hennes tvillingar har olika fäder.
Annons

23-åriga Niffi Sjöberg är en av de nya mammorna som dyker upp i Viafrees tv-serie Unga mammor med premiär den 27 februari.

Niffi Sjöberg är mamma till de tvååriga tvillingarna Ludwig och Wilma och Niffis tvillinggraviditet var minst sagt speciell. De två barnen har nämligen två olika fäder.

– Jag hade gjort slut med mitt ex några månader innan jag blev gravid. Vi hade sex en gång vid ett lite senare tillfälle och då hade jag börjat träffa Jonatan, som jag bor med nu. Men jag var inte tillsammans med någon av dem. Jag var singel, säger Niffi Sjöberg i en intervju i Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När det blev dags att göra ett DNA-test visade det sig att Ludwig och Wilma inte hade samma pappa, något som är möjligt men väldigt ovanligt.

Väldigt besviken efter hatet

I och med den publicitet som Niffi fått inför sin medverkan Unga mammor har också folk fått upp ögonen för Niffis ovanliga situation. Detta har nu lett till att Niffi drabbats av hat och trakasserier.

Annons

– Många skriver att jag är en slampa, hora och att jag har haft en trekant. Det har varit allt möjligt. Det har bara bombats med grejer. Tidigare i dag ringde en okänd människa upp mig och sa att han och hans fru slagit vad om att jag haft en trekant med båda papporna, säger hon.

Niffi är förvånad över hur för henne okända människor har valt att reagera på hennes situation.

– Just nu är jag ganska besviken på mänskligheten, måste jag säga. Att folk ska lägga sig i en annans privatliv på det här sättet är hemskt. Jag är jättenöjd med mitt liv just nu, jag älskar mina barn och deras fäder älskar dem. Vi har inget problem med det här, säger Niffi Sjöberg.

De andra nya mammorna som tittarna kommer att få följa är trebarnsmammorna Luma Alalawi, 22, Sonia Kamikazi, 19, och den tidigare Top model-deltagaren Ellinor Bjurström, 24.

FOTO: TV3/Johnny Wollin

Annons